MHP 26. Dönem Milletvekili adayı Ejder Demir, Şırnak'ın Silopi İlçesi'nde PKK terör örgütüne mensup teröristler tarafından polis aracına düzenlenen saldırıda şehit düşen Polis memuru Hasan Aslan’ın taziye evini ziyaret etti.

Demir, şehit ailelerinin bu ülkenin gerçek sahipleri olduğunu söyledi.

Polis ve asker başta olmak üzere, tüm güvenlik güçlerinin hem şehirde, hem de kırsalda terörle ve teröristle cengaverce mücadele ettiğini belirten Demir, “Vatanımızı ve toprağımızı korumak, ülkemizi böldürmemek, çocuklarımızı daha huzurlu bir geleceğe taşımak için güvenlik güçlerimiz gece gündüz demeden, canlarını hiçe sayarak terörle mücadele ediyor. Şehitlerimize minnettarız ve onlara borcumuzu asla ödeyemeyiz” dedi.

VATAN SAĞOLSUN

Şehit Babası Mehmet Aslan ise, kendisinin Kürt olduğunu ama, PKK terörüne lanet ettiğini belirterek, “Hasan’ım benim ilk çocuğum. O doğduğunda, Ulubatlı Hasan’ın dedim. Vatan sevgisiyle, millet sevgisiyle büyüttüm. Polis oldu, teröriste karşı vatanı savunmak için şehit düştü. Hiç önemli değil. Vatan sağolsun. Ben bir Kürt’üm ve Türkiye’de yaşadığım için, bu ülkenin bir ferdi olduğu için gurur duyuyorum" diye konuştu. BÜLTEN