Şahinbey Belediye meclisi Başkan Mehmet Tahmazoğlu başkanlığında yapıldı. Mecliste Güneş Sosyal Tesisi'nin isminin Şehit Polis Taner Cinpolat olarak değiştirilmesine oy birliği ile karar verildi. Mecliste şehidin ailesine berat verildi.

25 maddenin görüşüldüğü Şahinbey Meclisinde, 17 madde ilgili komisyonlara sevkedildi. Mecliste teklif karar olarak gelen 18-19'ncu maddeler oy birliği ile kabul edildi. Şehit Taner Cinpolat'ın anne ve kardeşine berat verilen mecliste, Beleiye ve Çanakale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan başkanlığı ile işbirliği yapılması için Başkan Mehmet Tahmazoğlu'na yetki verildi.

SEÇİM YAPILDI

Mecliste komisyon seçimleri açık oylama ile yapıldı. Bir tek encümen üyelerinin gizli oyla seçildi Mecliste, üyeliğe AK Parti'den Harun Karataş, Seyhan Fesli ve Bahattin Bakır, CHP'den ise Hasan Türk üye seçildi. Türk 14 oy aldı.

BAŞKANLIK DİVANI SEÇİMİ

Mecliste Başkanlık divanı seçimi de yapıldı. Seçim sonrası Başkan Vekilliğine Mehmet Okyay ile Filiz Üzücü seçildi.

DİVAN KATİPLERİ SEÇİMİ

Divan Katipliğine ise İhsan Güzel ve Adil Dabanıyastı asil, Mehmet Akıncı ve Mesut Ercan ise yedekten seçildi. Sosyal Yardım Değerlendirme Kurulu da Hayriye Özmantar ve Mehmet Dağcı seçildi.

İMAR KOMİSYONU

İmar Komisyonu üyeliğine Cuma Güzel, Sedat Kılınç, Şıh Mehmet Öztürk, Abdullah Taştekin, Zeki Gürsel

PLAN BÜTÇE KOMİSYONU

Plan Bütçe Komisyon Üyeliğine Birol Ülger, Mehmet İbrahim Özalkan, Gülhan Dinç, Mehmet Yaşar Göktürk, Uğur Kalkan, Tarife Komisyonu Üyeliğine Tekin Çürükoğlu, Kurt Ali Kılçık, Hayriye Özmantar, İbrahim Bal, Yılmaz Kireç, Çevre Temizlik Komiyon Üyeliğine Selim Petek, Müslüm Yüksel, Raci Dölek, Nihat Aydıngüler, Mehmet Dokbay, Eğitim Gençlik Spor Komisyon Üyeliğine Aydın Karahan, Mehmet Dağcı, Latife Havuçcuoğlu, Özgür Özdağlı, Hasan Türk, Dış İlişkiler Komisyon Üyeliğine, Bekir Aslan Hızır Arıkök, Kanber Kurt, Mehmet Okutan, Hasan Hüseyin Şarklı seçildi. HABER MERKEZİ