Gaziantepspor’un çok önemli marka olduğunu belirten Buruk, “Her hafta bütün Türkiyenin konuştuğu gündemde olan takım. Şehir için çok önemli. Şehirden destek almak zorundayız. Şehir takıma biraz daha destek olmalı. Benim için çok üzücü ama şehirden destek göremiyoruz."dedi. Gaziantepspor'un teknik direktörü Okan Buruk, ayrıca ara transfer döneminde kadroya dahil etmek ve göndermek istediği isimler hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Kırmızı-Siyahlılar'ın hocası Buruk, sezonun ikinci devresinde Galatasaray'ın 20 yaşındaki futbolcusu Sinan Gümüş'ü kadrosunda görmek istediğini de belirtti.

HAMZA HOCA İLE GÖRÜŞTÜK

Genç teknik adam, "Sinan Gümüş oldukça beğendiğim bir oyuncu, kiralık olarak talip olduğumuzu söyleyebilirim. U21 maçında izledim, adeta parlıyor. Teknik direktör seminerinde de Hamza Hamzaoğlu ile konu hakkında görüştük. Hamza hoca, 'Sinan'ı değerlendirebilirim, olmazsa kiralayabiliriz' dedi. Kamptaki performansına bakıp son kararı verecek. Sinan'ın uzun süre boyunca milli takım ve Galatasaray'a hizmet edeceğine inancım tam" ifadelerini kullandı.

ONTİVERO TATİL YAPMIŞ

Sezon başında Cim Bom'dan kiraladıkları 20 yaşındaki Arjantinli futbolcu Lucas Ontivero'nun takımdaki durumuna ilişkin net konuşan 41 yaşındaki Okan Buruk,"Ontivero ilk geldiğinde hiç hazır değildi. Açıkçası tatili yatarak geçirmiş. Oyun anlamında da çok gerideydi. A2 takımda yer verdim, sakatlık geçirdi. Ziraat Türkiye Kupası'nda şans tanıdım, 1 maç oynadı ve toparlanacak gibiydi. Ancak yine talihsiz bir sakatlık yaşadı. En son Galatasaray'la oynadığımız müsabakada kadroya aldım ama sahaya sürecek fırsat olmadı. Lucas, genel olarak bakıldığında beklentilerimi hiçbir yönden karşılayamadı. Henüz sözleşmeyi feshetmiş değiliz, fakat kontenjandan dolayı yollarımızı ayıracağız" dedi.

TARAFTARIN GELMEMESİ BENİ ÜZÜYOR

Gaziantepspor’un çok önemli marka olduğunu belirten Buruk, “Her hafta bütün Türkiyenin konuştuğu gündemde olan takım. Şehir için çok önemli. Şehirden destek almak zorundayız. Şehir takıma biraz daha destek olmalı. Benim için çok üzücü ama şehirden destek göremiyoruz. Vefalı taraftar var. Tribünler dolmuyor. Özellikle iç sahada destek çok önemli. Futbol şehri yaşayacağını düşündüğüm şehir, Beklentilerimin altında. Ama ikinci yarı desteğe ihtiyacımız var” diye konuştu.