30 Mart mahalli idareler seçimi sonrasında mahalle olarak ilçeye bağlanacak olan köyleri ve mahalleleri ziyaret eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Hizmet olarak şehir merkezinde ne varsa, köylerimizde de o olacak” dedi.
Gittiği her köyde yoğun ilgiyle karşılanan Başkan Tahmazoğlu, sırasıyla ilçeye bağlanan eski köy olan Sarısalkım ve Sarıbaşak Mahalleleri ile Beşkuyu, Narlıca, Yaylacık, Yazıbağı, Sırasöğüt ve Belen köylerini ziyaret ederek, köylülerle sohbet etti. Gittiği köylerde talep ve dilekleri dinleyen ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Tahmazoğlu’na köylüler kendilerini ziyaret ettiğini için teşekkür etti.
AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hakan Kurt ve AK Parti Şahinbey Kadın Kolları Başkanı Latife Havuçcuoğlu’nun katıldığı köy ziyaretleri ile ilgili bilgi veren Başkan Tahmazoğlu, “Teşkilatımızla birlikte köy ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Ziyaret ettiğimiz yerlerin bir kısmı daha önce köy olan yeni mahallelerimiz, bir kısmı ise 30 Mart’tan sonra mahalle olarak ilçemize bağlanacak olan köylerimiz. Daha önce ilçemize mahalle olarak bağlanan köylerimizin yollarının kilittaşını, asfaltını, parklarını, çocuk oyun alanlarını ve spor aletlerini yaptık. Şimdi taziye evleri yapımına başlıyoruz. 30 Mart’tan itibaren bize bağlanacak olan köylerimizin de şu anda tespitlerini yaptırdık, bunların kilit taşlarını yaptırıyoruz, daha sonra çocuk oyun grupları, parklar, spor aletleri ve taziye evlerini de yapacağız. Yani şehirde ne varsa köylerimizde de o olacak. Zaten bunlar köy olmaktan çıkıp mahalle olacaklar. Ayrıca buralarda nüfusa göre spor sahaları ve halı sahalar yapacağız. Amacımız vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak ve bu anlamda buralarda Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte çalışmalar yaprak, köylerimizin standartlarını yükselteceğiz” açıklamasını yaptı.