Belediyelerin Bilbord hizmeti mükemmel, her yer bilbord dolduruldu

Daha asfaltı dökmeden yeni asfaltımıza kavuştuk diye afiş asılmasında iyiler

Ahlakta, genel kültürde toplumun yaşam tarzı bozuldu. Antep kültürü yok edilemez

Dinamik kavşaklar sorunlarını daha da artırdı. Göbekli kavşaklara tekrar dönüldü.

MHP Gaziantep İl Başkanı Muhittin Taşdoğan, maganda kurşunlarıyla gelinlerin, damatların öldüğünü, ailelerin bittiğini, gürültü kirliliğinin önüne geçilemediğini, trafik sorununun çözülemediğini belirterek, "maalesef bu şehir sahipsiz" dedi.

Belediyelerin çok başarılı oldukları alanların başında imar değişikliklerinin geldiğini ifade eden Taşdoğan, "Ayrıca parkları yıkma konusunda çok iyiler. Bilbordlarda hizmeti artırdılar, bilbord sayısı arttı. Her yere bilbord asıldı. Büyükşehir belediyesinin hizmetleri bilboard alanında arttı. Milli eğitime hiç bir katkısı olmadığı halde, çocukların başarısı olmadığı halde dereceye giren çocuklarla fotoğraflar çekilerek bilboardlara asıldı. Yolun ortasına bilbord asıldı. Bilbord alanında iyiler, asfaltı dökmeden yeni asfaltımıza kavuştuk diye afiş asılmasında iyiler" diye konuştu.

TOPLUMUN KÜLTÜREL YAPISI, YAŞAM TARZI BOZULDU

'Şehrin bundan daha çok nefes alan bir şehir olmaya ihtiyacı var' diyen Taşdoğan, "Gaziantep kültürü hep gözardı ediliyor. Kültürü artırıcı şeyler yapılmalı, bu çalışmaların belediye tarafından desteklenmesi lazım. AKP'nin bu topluma yaptığı en büyük kötülüklerden biri toplumsal dejenerasyon yapması. Toplumun kültürel yapısı yaşam tarzı bozuldu. Üst üste konulduğu zaman belki teknoloji ve bilimsel anlamda geliştik ama ahlaki ve genel kültür yaşam alanında toplumun dinamikleriyle toplumun yapısıyla oynadılar. Eskiden devlet tarafından yapılan yardımlar sanki partinin insanlara bağışıymış gibi aksettirildi" dedi.

TRAFİK RAHATLAMADI

Trafik konusunda, trafiği rahatlamak için Büyükşehirin birtakım çabalar gösterdiğini, ancak muhataplarıla çalışma yapmadıkları için yapılan işlerin hep yarım kaldığını dile getiren Taşdoğan, "Dinamik kavşaklar Gaziantep'in sorunlarını daha da artırdı. Ve göbekli kavşaklara tekrar dönüldü. Birtakım işler yapılmaya çalışılıyor ama bu yaptıkları işler trafiği rahatlatmıyor. Üst geçitler yapılıyor, balkonlardan geçiyor. Üst geçitler için bir sürü ağaç kestiler. Birtakım çalışmalar içerisindeler ama trafiği rahatlamadılar. Karataş'a girme tam bir çile. Tramvayın oradan geçeli 2 yıl olmadı. O zaman bu köprülü kavşak neden düşünülmedi? Plansız programsız bir büyükşehir belediyesi. Antep fıstığı araştırma enstitüsünün içerisine birşeyler yapılıyor. Dünyanın tek gen bankası. Buraya devasa inşaat malzemeleri taşınıyor. Bu faaliyetlerin ne olduğunu göreceğiz. Umarım bu alana zarar vermezler" dedi.

KAVAKLIK BETONLAŞIYOR

"Fatma Şahin, bu şehrin büyükşehir belediye başkanı, kendisinden hizmet bekliyoruz. Bekleneni verme konusunda ümit ediyoruz" diyen Taşdoğan şöyle konuştu: "Bizim eleştirilerimizi dikkate almalı. Çünkü partisinin genel merkezi bir çok eleştirimizi dikkate almadı bugün haklıymışsınız diyor. İnşallah kendisi de yarın görev süresi bitiminde MHP haklıymış, dediğini dinleseydim der. Trafik için alternatif yollar düşünür, şehre kültür hizmeti verir. Almanya'dan alınmış projelerle Ramazan boyunca festival yapmaz. Alman kültürü Antep kültürüne ne kadar uygun? İnşallah bunları düşünürler. Kavaklığın betonlaşmasının ne kadar arttığını düşünürler. Kavaklıkta kafeterya sayıları arttı."

DESTEĞE HAZIRIZ

Havai fişeklerin kentimizin önemli bir sorunu olduğunu, elektrikli bisikletlerle ilgili de şimdiden bir takım tedbirler alınması gerektiğini söyleyen Taşdoğan, "Merak ediyorum, bu insanlar bu havai fişeklere bu kadar kolay nasıl ulaşıyor? Bir sınırlama getirilmesi geç kalınmış bir karar. Bir an önce düğünlerde silah sıkılmasıyla ilgili radikal kararlar alınmalı. Sayın Fatma Şahin'e bu konudaki afişleri nedeniyle teşekkür ediyorum. Bu iyi bir şey. Ancak daha etkin çözümler bulmak gerekiyor. Masum vatandaşlarımız düğünlerde maganda kurşunlarına kurban gitmesinler diye yapılacak projelere MHP olarak destek vermeye hazırız. Gelinler damatlar ölüyor aileler bitiyor. Elektrikli bisiklet kullananlar çocuklarla ilgili de bir şeyler yapılmalı. En azından bir eğitim sertifikası verilebilir. Hem çocuklar için hem trafik için tehlike. Maalesef bu şehir sahipsiz" dedi.

MHP BİRİNCİ PARTİ OLACAK

MHP'nin oyunda patlama olacağını, oy patlaması yaşayacak parti olmasına rağmen seçimin doğru bir karar olmadığını söyleyen Muhittin Taşdoğan, "Türkiye yanarken seçimin doğru bir karar olmadığını düşünüyoruz. Bu ülkesini sevmek ve onun sorumluluğunu taşımakla ilgili. Bu seçimin galibi MHP olacaktır. Ak parti kendi sonunu hazırlıyor. Gaziantep'in yeni birinci partisi MHP'dir bunun müjdesini verebiliriz" dedi.

SÜRECİ YÖNETEMİYORLAR

Ak Parti'nin ülkeyi yönetemediğini iddia eden Taşdoğan, "13 yıldır söylüyoruz bu işleri yapmayın terörle müzakere etmeyin diye. Söylediğimiz her konuda haklı çıktık. Terör örgütleri güç topluyor yığınak yapıyor dedik, söyledik söyledik bizi dinlemediler şimdi sayın Arınç çıkmış diyorki MHP genel başkanı Sayın Bahçeli haklıymış diyor. Keşke kulağını bize verselerdi. Her gün şehit geliyor. Bugün 58 şehit olmuş. İnşallah biter. Bu şehitlerin vebali 13 yıldır ülkeyi yönetenlerde. Örgütün güçlenmesine katkıda bulunan kişilerde. Onun için bunlar bu süreci yönetemiyorlar. MHP ülkenin güvenlikle ilgili söylediği her konuda haklı çıktı. Onun için vatandaş MHP oy patlaması yaşatacak" dedi.Meral KINACILAR