Şırnak'ın Elmalı Tepe Üs Bölgesinde PKK'lı teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen evli 24 yaşındaki jandarma uzman çavuş Ömer Harun Demir, gözyaşları içinde toprağa verildi. Şehidin eşi Yüksel Demir, gözyaşları içinde eşini son yolculuğuna uğurlarken sinir krizi geçirdi. Tabuta sarılarak gözyaşı döken Demir, "Ne olur beni bırakma. Ben sensiz ne yaparım? Ben seni çok özledim" dedi.

ASKERİ KAMUFLAJI İLE GELDİ

Bahaeddin Nakıboğlu Cami'de düzenlenen törene, Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, 5'inci Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Murat Soysal, kurum ve kuruluş temsilcileri, şehit uzman çavuşun yakınları ile vatandaşlar katıldı. Şehidin kardeşi Alican Demir, ağabeyinin askeri kamuflajı ile törene gelirken, güçlükle ayakta durabildi.

ŞEHİT EŞİ: NE OLUR BENİ BIRAKMA

Şehidin eşi Yüksel Demir, gözyaşları içinde eşini son yolculuğuna uğurlarken sinir krizi geçirdi. Tabuta sarılarak gözyaşı döken Demir, "Ne olur beni bırakma. Ben sensiz ne yaparım? Ben seni çok özledim" dedi. Bir yakınının kucağında olan şehidin 1 yaşındaki kızı Nesrin de çevresindeki ağlayanlardan etkilenerek ağladı. Şehidin erkek kardeşi Alican'ın da cenaze namazı öncesi fenalık geçirdi.

ŞEHİDİ 4 BİN KİŞİ UĞURLADI

Şehit Demir'in cenaze törenine 4 bin kişi katıldı. Şehit uzman çavuşun cenazesi İl Müftüsü Ahmet Çelik'in kıldırdığı cenaze namazının ardından top arabasına konuldu. 4 bin kişinin gözyaşları arasında uğurlanan Demir, Asri Mezarlık'taki şehitlikte toprağa verildi. DHA