MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Gaziantep ziyaretinden memnun ayrıldı. MHP İl Başkanı Muhittin Taşdoğan, Bahçeli'nin mitingin ardından ikinci kez geldiği Gaziantep'te kalabalık ve heyecan karşısında yine mutlu olup, il, ilçe teşkilatları ve partililere teşekkür ettiğini belirtirken, "Sayın Genel Başkanımız 30 Mart seçimlerinin galibi MHP oldu, çünkü oyumuzu 2 milyonun üzerinde artırdık" dedi.

SEÇİM SÜRECİNİ DEĞERLENDİRDİ

MHP Gaziantep İl Başkanı Muhittin Taşdoğan, Bahçeli'nin ziyaretini Gazetemize değerlendirdi. Bahçeli'nin beraberinde MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, Semih Yalçın ve Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz ile birlikte geldiğini belirten Muhittin Taşdoğan, "Sayın Genel Başkanımız, il başkanlığımızı ziyaret etti. Toplantı salonumuza geçtik, basına kapalı toplantı yaptı. Toplantıya bütün eski il başkanlarımız, bütün adaylarımız, partinin yöneticileri, ilçe başkanları, meclis üyeleriyle partililer katıldı. Genel Başkanımız gündem, seçim süreciyle ilgili değerlendirmelerde bulundu" dedi.

İNŞALLAH OĞUZELİ ÇIKIŞ OLUR

Bahçeli'nin Türkiye genelinde 30 Mart seçimlerinin galibinin MHP olduğunu söylediğini ifade eden Taşdoğan, "Liderimiz, her şeye rağmen, devlet imkanlarının iktidarın yanında olmasına, bütün olumsuzluklara rağmen oyumuzu 2 milyonun üzerinde artırdığımızı ifade etti. Türkiye genelinde ciddi bir başarı sağladık dedi. Henüz sonuçlanmayan belediye başkanlıkları, itirazlı seçim sonuçları oldu dedi. Sonuçların çok yerde sonuçlanmamasına rağmen başarılıyız dedi. Oğuzeli'ni kazandık, inşallah bu bir çıkış olur diye konuştu. Oğuzeli'ne yapılacak güzel hizmetlerin, önümüzdeki süreçte MHP'ye olumlu yansımalarının olacağını anlattı" diye konuştu.

ADIYAMANLI GENÇ

Bahçeli'nin ziyaretinde Adıyaman'dan gelen bir gencin dışarı çıkarılmasıyla ilgili de bilgi veren Taşdoğan, "Genç Adıyaman'dan gelmiş. Toplantı sırasında söz aldı ve Adıyaman ile ilgili bir soru sorabilir miyim? dedi. Partililerde 'sorunu Adıyaman'da sor' dediler. Israrla sormak istediğini söyledi, Genel Başkanımız da Adıyaman'a gelirsem sorarsın dedi. Tepki gösterdi, ben soracağım dedi. Dışarı çıkardık. Eski bir partili" dedi.

ADAYIMIZDI, ŞİMDİ HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI

Bahçeli'nin partililerle birlikte daha sonra Oğuzeli'ne geçtiğini ve önce belediye dışındaki kalabalığa hitap ettiğini anlatan Taşdoğan, "Sayın Genel Başkanımız vatandaşlara teşekkür etti, partililerimizi takdir etti, başkanı tebrik etti. 'Sait Kılıç Oğuzeli MHP belediye başkan adayımızdı' ama şimdi Oğuzeli'nin belediye başkanı, sizlere hayırlı hizmetler edecek dedi. Genel Başkanımız Cumhurbaşkanlığı sürecine değindi. Türkiye'nin nasıl bir Cumurbaşkanı olması gerektiğini anlattı. Önümüzde ciddi bir süreç var dedi, her vatan evladının aday olabileceğini söyledi, başbakan'ı eleştirdi" diye konuştu.

GENÇ VE DİNAMİK BULDU

Bahçeli'nin mitingin ardından ikinci kez geldiği Gaziantep'ten memnun ayrıldığını söyleyen Taşdoğan, "Sayın Genel Başkanımız ekibimizi genç ve dinamik buldu, hayırlı ve uğurlu olsun dedi. Saat 21:00'de ise ilimizden ayrıldı" dedi. Meral KINACILAR