Naksan Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nakıboğlu hafta sonu yapılan yerel seçimleri değerlendirdi. Türkiye yakın dönem siyasi tarihinin en önemli seçimlerinden birini daha geride bıraktığını belirten Nakıboğlu, Demokrasilerin birinci koşulu olan, seçmen iradesi tecelli etti. Seçmenlerin yüksek bir katılım oranıyla sandığa giderek vatandaşlık görevini yerine getirmiş olması, demokrasimizin başarısı ve gelişmişliğinin göstergesidir” dedi.

SİSLİ HAVA DAĞILDI

Seçim öncesi sisli bir hava olduğunu ancak seçimlerin bu sisli havayı dağıttığını vurgulayan Nakıboğlu, Tüm siyasi partilerimizi ve adayları, demokrasimize katkılarından dolayı kutluyor, seçilen yöneticilere başarılar diliyoruz. Yerel seçimler geride kalırken, son dönemlerde kaygı verici düzeye yükselmiş bulunan, kutuplaşmayı ortadan kaldıracak bir siyasi tutumun ve söylemin oluşmasına siyasetin tüm taraflarının katkı vermesini umut ediyoruz. Bundan sonra ekonomimizi ve sosyal yapımızı güçlendirecek reformlara yönelmeliyiz. Milletimizin daha zengin ve müreffeh olmasının yolu huzur ve istikrardan geçer. Çünkü huzur ticareti, ticaret zenginliği getirir” dedi.

İSTİKRAR ÖNEMLİ

İş dünyası olarak geleceğe umutla baktıklarını sözlerine ekleyen Naksan Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nakıboğlu, Her seçim döneminde sıkıntılar, dargınlıklar ve kırgınlıklar yaşanabilir. Bunları geride bırakarak ülkemizin geleceği için daha çok çalışıp istihdam ve istikrara odaklanmalıyız” diyerek sözlerini tamamladı.HABER MERKEZİ