Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, yeni sezon planlamasının çalışmalarını yarın yapılacak genel seçimler sonrasına bıraktı.

Olağan genel kurulunu geçen hafta yapan mavi – beyazlı yönetim, görev dağılımın da seçim sonrasına erteledi.

Sezon ortasında sözleşmesi bir yıl uzatılan ve ligin sonlarında transfer konusunda yetkilendirilen teknik direktör Hakan Kutlu’nun sunacağı rapor dosyası Sümen altında bekletiliyor.

Gaziantep büyükşehir belediyesi başkan vekilliğinin yanı sıra kulüp başkanlığı görevini de sürdüren Osman Toprak, seçimler sonrası yönetimi toplayarak önce görev dağılımını yapacak daha sonra da transfer komitesini oluşturarak gelecek sezonun hazırlıklarına başlayacak.

TAM KADRO HAZIRLANACAĞIZ

Gelecek sezon Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u çok farklı bir kimliğe kavuşturacaklarını söyleyen kulüp başkanı Osman Toprak, “Geçen sezon belli bir hedef doğrultusunda yola çıkmıştık ne yazık ki planlarımız doğrultusunda istediklerimiz olmadı ama artık önümüzü daha net bir şekilde görebiliyoruz. Bu doğrultuda da teknik ekibimiz ve sportif direktörümüzle belirlenen futbolcularla görüşmeler yapılacak ve kamp öncesine kadar kadromuzda görmek istediğimiz oyuncularla el sıkışarak yeni dönem hazırlıklarına tam kadro olarak başlamak istiyoruz” şeklinde konuştu.

MUHARREM TÜ