Bey Mahalle Muhtarı Şahin Yeşilyurt, fakir-fukaraya dağıtılan kömürlerde bu sene geç kalındığını, kömürün ne zaman geleceğiyle ilgili belli bir tarihte olmadığını söyledi.

SEÇİMDEN ÖNCE BİTMİŞ

Mahalledeki fakir-fukaranın hergün muhtarlığa gelip kömür sorduğunu belirten Muhtar Şahin Yeşilyurt, "Bu sene kömürde geç kalındı. Sosyal Hizmetlerden gelen kömürü her sene Ekim ayında dağıtıp, bitirirdik. Seçimden önce Antep'te kalmamış. Seçimden sonra da bir posta gelmiş bazı mahallelerde dağıtılmış. Bey Mahallesi'nin yanısıra Akyol, Tepebaşı, Eyüpoğlu mahallelerine kömür gelmedi. Adam başı 1 ton kömür veriliyor" dedi.

SURİYELİLER DE İSTİYOR

Suriyelilerinde her gün gelip kömür istediğini anlatan Şahin Yeşilyurt, "Bizimkilere veremedik, bir de Suriyeliler istiyor. Mahallemde 40 civarında kömür bekleyen fakirimiz var. 100 civarında Suriyeli var. Bu sene çok geç kalındı. Kömür yokmuş. Soğuk başladı. Kömürün ne zaman geleceği belli değil. İnsanlar battaniyenin altında oturuyor. Çoluk çocuğumuz hasta oluyor diye dert yanıyorlar. Yazık değil mi bu insanlara. Her gün gelip gelip gidiyorlar. Bize belli bir günde verilmiyor. Sosyal hizmetler şu gün dağıtılacak dese" diye konuştu. Meral KINACILAR