Yaklaşan 1 Kasım seçimleri öncesinde çeşitli partilerden istifa eden yaklaşık 200 kişilik grup törenle AK Parti’ye katıldı.

Erken seçimlere bir aydan daha kısa bir süre kalasıya çeşitli partilerden ayrılarak AK Parti çatısı altında toplanan yaklaşık 200 kişilik guruba törenle rozetleri takıldı. Törene AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül, AK Parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hakan Kurt, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti eski Milletvekili Ali Şahin ve çok sayıda partili katıldı.

HOŞGELDİNİZ

Katılım töreninde konuşan AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hakan Kurt, Yeni nesillerin aha müreffeh ola bilmesi için çalıştıklarını belirterek, “Biz teşkilatlar olarak asla önümüzdeki seçim düşüncesiyle değil, önümüzdeki nesil düşüncesiyle hareket ettik. Bu konuda da tüm teşkilatlarıma teşekkür ediyorum. Ayrıca Partimize yeni katılan abilerimize ablalarımıza hayırlı uğurlu olsun diyorum” dedi.

TAHMAZOĞLU: BU SEÇİM TÜRKİYE’NİN SEÇİMİ

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, törende yaptığı konuşmada 1 Kasımda yapılacak olan seçimin AK Parti’nin veya başka bir partinin kazanacağı veya kaybedeceği bir seçim olmadığını belirterek, “Türkiye bu seçimde 13 yıldır olduğu gibi sıçramaya ilerlemeye devam edecek, yada 2002 öncesi Koalisyon dönemlerindeki gibi dövizin bir günde 150 lira çıkıp düştüğü, faizlerin üç haneli rakamlara çıktığı kaos ortamının hakim olduğu bir döneme mi gidecek? Bu seçim bunu belirleyecek. Biz milletimizin sağduyusuna güveniyoruz. 1 Kasım seçimleri sonrasında yine istikrar çıkacaktır. Yine güçlü bir iktidar çıkacaktır ki, bu da AK Parti olacaktır” dedi.

ŞAHİN: VATANDAŞLA KUCAKLAŞIYORUZ

AK Partiye katılan AK Parti eski Milletvekili Ali Şahin, sabahın erken saatlerinden gecenin geç vaktine kadar vatandaşlarla kucaklaştıklarını belirterek, “12 milletvekilli adaylarımız, İl İlçe teşkilatlarımız, belediye başkanlarımız Gaziantep’in istikrarı ve geleceği için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. AK Parti sıradan bir parti değil, AK Parti aynı zamanda bir iyilik hareketidir. Bu coğrafya tarih boyunca her zaman iyiliğin doğduğu ve yayıldığı bir coğrafya olmuştur” dedi.

ÖZKEÇECİ: AK PARTİ İSLAM ÇOĞRAFYASININ PARTİSİDİR

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci ise yaptığı konuşmada Ak Parti yalnızca Türkiye’nin değil İslam coğrafyasının partisi olduğuna dikkati çekerek, ”AK Pati 7 Haziran seçimlerinden de birinci parti olarak çıkmıştır. Ama 7 Haziran seçimi sonrası il binamız matem yeri gibiydi. Seçimden birinci parti olarak çıktık ama, özellikle bayan arkadaşlar o kadar hüzünlendiler ki, hepsi göz yaşlarını akıttılar. İnşallah 1 Kasım seçimleri sonrası İl binamız bayram yeri gibi olacaktır. Ancak bu birlik ve beraberlik içerisinde olacak. Bir çoğunuz ticaretle uğraşıyorsunuz. 7 Haziran seçimleri sabahı AK Parti tek başına iktidar olamayınca döviz bir gecede fırladı. O gece Türkiye yüzde 5 küçüldü. O yüzden dokunmadık gönül bırakmayıp çalışacağız. Türkiye için İslam coğrafyası için 1 Kasım seçimleri çok önemli bir seçimdir arkadaşlar” dedi.

GÜL: HUZURUN ADRESİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül, ülkenin kritik bir süreçten geçtiğini belirterek “Türkiye ve İslam Coğrafyası için 1 Kasım seçimleri çok önemli. Bugün çok doğru bir karar vererek AK Partiye katılım kararı aldınız. AK Parti burada gördüğünüz arkadaşların tapulu malı değil. AK Parti 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulurken, AK Parti bu coğrafyada dirliğin düzenin ve güzelliğin partisidir. Bu partinin sahibi bu aziz milletin partisidir. O yüzden ben bizim partimize değil kendi partinize katıldığınız için hoş geldiniz safalar getirdiniz diyorum. Değerli kardeşlerim bir seçime gidiyoruz. 1 Kasım seçimleri 7 Haziran seçimlerindeki kazanın bir telafisidir. Bu seçim 4 aydır süren belirsizliğin sonlanması için yapılan bir seçimdir. 4 sene bu ülkenin bu dört ayda yaşadığı belirsizliği yaşayacak takati yok. Tüm partiler AK Parti gitsin diye uğraştı. AK Parti gidince sanki her şey güllük gülistanlık olacaktı. Peki AK Parti gidince ne oldu. İşte huzursuzluk ve kaos. Değerli kardeşlerim AK Parti Türkiye’nin huzurunun adresidir” dedi.

ROZET TAKTILAR

Katılımcıların konuşmalarının ardından katılımcılara rozetlerini AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül, AK Parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hakan Kurt, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti eski Milletvekili Ali Şahin, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Vekili AV.Osman Toprak taktı. HABER MERKEZİ