Spor Toto Süper Lig’de son haftalarda aldığı galibiyetlerle bir anda tüm gözlerin üzerine çevrildiği Gaziantepspor’da savunma krizi yaşanıyor. Kırmızı siyahlı takımın Cumartesi günü deplasmanda Antalyaspor’la oynayacağı maç öncesinde özellikle sakat ve kart cezası olan oyuncular Mutlu Topçu’yu sıkıntıya soktu.

SADECE ELYASA

Geçtiğimiz haftalarda sakatlanarak sezonu kapatan Vranjes’ten sonra Çaykur Rizespor maçında da Arokoyo sakatlanarak oyunu tamamlayamamıştı. Yaklaşık 10 günlük bir tedavi uygulanacağı öğrenilen Nijeryalı futbolcunun da Antalyaspor maçında oynayamayacağı bildirildi. Mutlu Topçu’nun stoper oynayabilecek oyunculardan şuan sadece Elyasa Süme olduğunu söylerken, yanında ise kimi oynatacağına henüz karar vermediği öğrenildi.

ERDEM ŞEN’DE YOK

Çaykur Rizespor maçında Arokoyo’nun sakatlanmasının ardından maçın kalan dakikalarında başarılı orta saha oyuncusu Erdem Şen stoperde görev yapmıştı. Ancak Erdem Şen’de Rizespor maçında sarı kart görerek bu haftasonu oynanacak olan Antalyaspor deplasmanında forma giyemeyecek.

SÜLEYMAN GÜVEN VERMİYOR

Mutlu Topçu’nun kupada şans verdiği Süleyman Özdamar’ın performansından ise memnun olmadığı öğrenildi. Adanaspor ve Trabzonspor maçlarında hatalar yapan genç oyuncunun oynayıp oynayamayacağı ise merak ediliyor.

ETO’O TEHLİKESİ

Spor Toto Süper Lig’in ilk yarısının son maçında deplasmanda Antalyaspor’la oynanacak olan maçtan önce kırmızı-siyahlılarda savunma krizi yaşanırken, rakibin ise hücum hattı dikkat çekiyor. Antalyaspor’un Kamerunlu dünyaca ünlü futbolcusu Samuel Eto’o bu sezon attığı 13 golle krallık yarışında zirvede bulunuyor. Mutlu Topçu’nun Eto’o’ya nasıl bir önlem alacağı merak edilirken özellikle Arokoyo’nun bu maçta forma giyemeyecek olmasının hayal kırıklığını yaşıyor.