Gaziantepspor'un kaptanlarından Şenol Can lige iyi başlamanın çok önemli olduğunu söyleyerek, "Bir kere sahada kendine güvenen, pas yapan, olumlu düşünen olumlu oynayan bir Gaziantepspor olacak. Yani savaşan bir takımız" dedi.

Diri bir takım olduklarını belirten Şenol, "iyi mücadele eden, savaşan bir takımımız var. Aramıza bir kaç kişi daha katıldı. Şimdi artık son hafta bir kaç kişi daha gelecek heralde.. Onlarla birlikte iyi kaynaşıp sahada çok iyi bir Gaziantepspor izletmek istiyoruz" ifadesini kullandı.

BAŞLANGIÇ ÇOK ÖNEMLİ

Çok güzel bir ortamın olduğunu belirten Şenol Can, "Yeni arkadaşların katılımı ile çok genç takım olduk. Çok iyi çalıştık. Kampta hazırlık maçlarımız oldu aka sonuç çok önemli değil. Zaten hiç bir maçta mağlup olmadık. Bu haftada maç haftası. İnşallah Sivasspor maçıyla birlikte lige iyi bir başlangıç yaparız. Çünkü başlangıçlar çok önemlidir. Önceden iyi başlangıç yapamıyorduk, fakat şimdi takımın güveni çok iyi. İnşallah bu hafta Sivas maçı ile iyi başlayıp Gaziantepsporu iyi yerlerde getireceğiz" dedi.

ÇOK İYİ KAYNAŞTIK

Kamp ortamları zaten kaynaşmak için, Yeni gelen arkadaşlarımız var ve biz onlara yardımcı olduk. Hepside çok iyi niyetli çok iyi çalışıyorlar. Çok iyi bir kaynaşma dönemi oldu ve bize ayak uydurdular. Takımın ortamı çok iyi. İnşallah bunu lige de yansıtırız. Şimdi artık önümüzde sadece sonuçlar var. İyi mücadele edip, sahada iyi savaşıp, iyi sonuçlar almak istiyoruz"

BU KEZ İŞİ SIKI TUTMAMIZ LAZIM

Bu sene lige inşallah iyi bir başlangıç yapacağız çünkü önümüzdeki sezonlar hep 7-8 hafta iyi başlayamıyor ve sonradan bir çıkış yakalıyorduk. Fakat ligin başlangıcı çok önemli sonra sıkıntıya düşmeme acısından ligin başında işi sıkı tutup sonuna kadar gitmeliyiz,. Çünkü nasıl başlarsanız öyle bitirirsiniz. İnşallah bu sene iyi başlayacağız. Çünkü Gaziantepsporu istediği yerlere taşımak için iyi başlamak zorundayız. Bu senede önemli yıl bizim açımızdan. Gaziantepspor acısından inşallah istediğimiz gibi olur herşey"