Sanko İş ve Tarım Makinaları A.Ş.’nin MST markası ile ürettiği iş makinaları yetkili servisleri, 2013 yılı değerlendirmesi ve 2014 yılı beklentilerini tartışmak üzere, KKTC’de bir araya geldi.

SANKO Holding’in iş ve tarım makinaları sektöründeki yatırımı Sanko İş ve Tarım Makinaları A.Ş. tarafından KKTC’nin Girne kentindeki Acapulco Resort Otel’de düzenlenen toplantıya, şirket yönetiminin yanı sıra, Türkiye genelinden 54 yetkili servis katıldı. Toplantıda yetkili servislere seslenen Sanko İş ve Tarım Makinaları A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Akif Atabay, “10 yıl önce bir fidan olan şirketten bugün muhteşem köklere sahip dev bir çınar ağacına” ulaşıldığını söyledi.

SATMAK YETMEZ

Sanko Makina Yurt İçi Satışlar Genel Müdür Yardımcısı Aydın Karlı ise sektörde kaliteli, yüksek standartlara sahip üretim yapmanın yeterli olmadığına dikkati çekerek, “Üretilen makinayı satmak yetmez. Satış Sonrası hizmetler, en az üretmek ve satmak kadar önemlidir” diye konuştu. “Müşterilerle daha yakın olmak zorundayız. Onların sorunu sizin çabanızla bizim sorunumuz haline gelir ve çözüm bulunur” diyen Karlı, sözlerine şöyle devam etti: “Bu anlayışla satış ekibini genişlettik. 2013 yılında insana yatırım yaptık. Bu yıl da insan odaklı yatırım yapıyoruz. Satış yönetimini sizlerle tanıştırıp, kaynaştıracağız. Bundan sonra eğitim önceliklerimiz arasında olacak. MST bünyesinde eğitim bölümü oluşturduk. MST’nin bütün yetkili servislerinin yanı sıra, çalışanlarına da bu birimimiz şehir şehir gezerek uygulamalı eğitim verecek" HABER MERKEZİ