Gaziantepspor formasını 7 sezon terlettikten sonra sözleşmesinin sona ermesiyle birlikte takımdan ayrılan Zydrunas Karcemarskas, kendisiyle 5 yıllık sözleşmeye yapmak isteyen kırmızı siyahlı yönetimin bu teklifini geri çevirmiş

Edinilen bilgiye göre, Kırmızı – siyahlı yönetim sezon ortasında Litvanyalı file bekçisine yıllık ortalama 3 milyon TL'ye tekabül eden 1 milyon dolar garanti para olmak üzere 5 yıllık sözleşme önerdi. Karce'yi kadroda tutmak isteyen yönetimin bu teklifi Litvanyalı kaleci tarafından kabul görmedi.

ŞAŞIRTTI

Artık Gaziantepspor macerasını sonlandırmak istediğini ve başka bir takımda kariyerini sürdürmek isteyen Karcemarskas’ın çılgın teklife sıcak bakmaması şaşkınlık yarattı. Kırmızı – siyahlı taraftarların efsane kahraman ilan ettiği tecrübeli kaleciye yönetimin de kalması yönünde ısrarcı davrandığı ve araya birçok kişinin sokulmasına rağmen takımdan ayrılmayı kesin kafasına koyan Litvanyalı bonservisini eline aldıktan sonra Osmanlıspor ile anlaşarak gelecek sezon Gaziantepspor’a karşı forma giymiş olacak.

TÜRKİYE’DE KALMAK İSTEDİ

Gaziantepspor’da ki performansıyla birçok takımın dikkatini çeken Zydrunas Karcemarskas’ın sözleşmesinin sezon sonunda sona erecek olması nedeniyle özellikle çok sayıda süper lig takımlarından teklifler aldı.

Gelen astronomik rakamlar karşısında ilk tercihini Türkiye olarak belirleyen tecrübeli kaleci menajerinin de piyasayı kızıştırma adına yapmış olduğu senaryolar tutunca Karcemarskas, çok sayıda takımın radarına girdi. Antalyaspor ile sezon içerisinde menajerinin el sıkışmasına rağmen başka takımların da ısrarcı olmasını fırsat kollayarak rakamı yükseltince Akdeniz ekibi transferden vazgeçti. Özellikle Kasımpaşa’nın da kadrosunda görmek istediği Litvanyalı file bekçisi son kararını Osmanlıspor’dan yana kullanarak başkent ekibiyle sözleşmeye imza attı.

A.SERDAR ÖZEKŞİ