Kimse ihtimal vermiyordu. Hele Kasımpaşa karşısında alınan 3-0 lık yenilgi sonrası büyük tepki oluşmuş, herkes deplasmanda oynanacak olan Bursaspor karşısında Gaziantepspor'a şans vermez hale gelmişti. İşte gazete olarak tam tersini savunduk ve cumartesi günkü manşetimizde Gaziantepspor'lu futbolcu ve teknik adamlara seslenerek "HERKESİ ŞAŞIRTIN" şeklinde manşet attık. İşte o manşet gerçekten iş yaptı ve Gaziantepspor'lu futbolcular deplasmanda Bursaspor'u 1-0 mağlup ederek herkesi şaşırtmasını becerdi.

Bursaspor karşısında futbol otoriterlerinin hiç şans tanımadığı Gaziantepspor, sergilediği performans ve oynadığı futbolla sahadan üç puanla ayrılarak herkesi şaşırttı. Kasımpaşa karşısında oynadıkları futbolun kendilerine yakışmadığını geçen hafta içinde

SÖZ VERDİLER YAPTILAR

Gaziantepsporlu futbolcular, geçen hafta içinde gerçekleştirilen antrenmanlarda Bursaspor maçından puan veya puanlarla döneceklerinin sözünü verdiler. Kasımpaşa karşısında sergilenen oyunu kendilerine kesinlikle yakıştırmayan futbolcular, hatalarını telafi ettirmek istediklerini ve taraftarlarının yüzünü güldüreceklerini ifade eden sözler sarf etmişlerdi.

Bursaspor’un güçlü bir takım olduğunu ve bu sezon ilk defa kendi taraftarlarının önüne çıkacaklarını kaydeden kırmızı – siyahlı futbolcular, “Bizde ilk hafta ki mağlubiyetimizi telafi etmek zorundayız. Bu nedenle oldukça zorlu bir karşılaşma olacak. Her ne kadar deplasman dezavantaj olsa da biz bunu avantaja döndürüp ne olursa olsun evimize boş dönmek istemiyoruz” demişlerdi.

HOCALARINI DİNLEDİLER

Gaziantepspor’un genç teknik direktörü Mutlu Topçu, Bursaspor maçı öncesi futbolcularıyla yaptığı toplantıda Kasımpaşa maçında sahada heyecanlandıklarını ve bu nedenle mağlup olduklarını söylemişti.

Bursaspor karşısında da aynı hataları tekrarlamamalarını isteyen Topçu, “Sizlerde en az rakip takım kadar iyi ve yeteneklisiniz. Her ne kadar deplasmanda oynayacağımız maç zorlu olsa da sizler bunun üstesinden rahatlıkla gelebilirsiniz. Geçen haftaya göre elimiz daha da güçlendi ne kadar kendimizden emin olur ve kendimize güvenirsek otoriterleri yanıltıp lehimize bir sonuçla haftayı tamamlarız” açıklamasının ardından kırmızı – siyahlı futbolcular kendilerine söylenenleri yerine getirerek sahada ne yapmaları gerektiğini harfiyen yerine getirerek haftayı kazançlı kapatmasını bildiler.