Gaziantepspor’un İsveçli futbolcusu Daniel Larsson, herkesin elinden geleni yapacağını ve Eskişehirspor karşısında kazanmak için savaşacaklarını dile getirdi.

Ligde kalan üç maçında kendileri açısından çok önemli olduğunu belirten Larsson, Cumartesi günü finale çıkacaklarını kaydetti.

Sezonun ikinci yarısında kazanmaları gereken bazı maçlardan puansız ayrıldıklarını söyleyen Larsson, “Fenerbahçe gibi güçlü bir takım karşısında üstelik deplasmanda direnmek istedik ama ne yazık ki bir yere kadar planımız gerçekleştirebildik. Bu haftayı da puansız kaybettiğimiz için üzgünüz. Cumartesi günü kendi evimizde zorlu bir maça çıkacağız. Eskişehirspor maçına motivasyonumuz yüksek. Maçın ne kadar önemli olduğunu herkes biliyor. Herkes elinden geleni yapacak ve bu kazanmak istiyoruz” dedi.

ŞANŞIMIZ YÜKSEK

Larsson “Bizim ligde kalma şansımız yüksek. Kaliteli oyuncular var. Yeni bir teknik direktör ile yolumuza devam ediyoruz. Gerçekten işini çok iyi bilen bir teknik adam artık kırgınlık süreci bitti. Mücadele edeceğiz, savaşacağız, elimizden geleni yapacağız. Takımdaki atmosfer iyi. Her şey yolunda gidiyor. Yüzümüz hep güler” dedi.

SPOR SERVİSİ