Gaziantepspor Asbaşkanı Bülent Konca, hafta sonu oynayacakları Galatasaray maçıyla ilgili, "Sansasyonel bir galibiyete ihtiyacımız var" dedi.

Hafta sonu deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan Gaziantepspor çalışmalarını sürdürürken asbaşkan Bülent Konca, hedeflerinin üç puan olduğunu söyledi.

AKHİSAR EN ŞANSSIZ MAÇIMIZDI

Konca, geçen hafta galibiyeti koruyamadıklarını belirterek, "Gönül isterdi o maçtan da 3 puan alalım. Bir önceki hafta da şanssız bir mağlubiyet almıştık. Akhisar maçı bizim için ligin en şanssız maçlarından bir tanesi oldu. 19. dakikada hem gol yedik hem de bizim için önemli olan 2 futbolcumuzu kaybettik, sakatlandılar. Zaten onların sakatlıkları halen düzelmedi. Artık bir galibiyet istiyoruz.

İYİ ORGANİZE OLURSAK YENERİZ

Tabi Galatasaray maçı çok zor bir maç. Son 7 haftaya girdik. Şampiyonluk mücadelesi veren takımlar için her hafta artık final haftası. Puan kaybına tahammülleri yok. Bizim de ligde bulunduğumuz konum itibariyle 5 takım birbirine çok yakın puanlarda. Yedincilik mücadelesi veriyoruz o takımlar içerisinde öne çıkabilmek için. Puan ya da puanlara ihtiyacımız var. Gideceğiz, oyunumuzu oynayacağız. İyi organize olursak, oyun disiplininden kopmazsak artık her takım her takımı yenebilecek kapasitede.

SANSASYONEL GALİBİYETE İHTİYAÇ VAR

Bizim takımımız da genç bir takım, istekli arkadaşlarımız var. Pek çoğu ilk defa bu sene birinci ligde oynamasına rağmen çabuk adapte oldular, çabuk ısındılar. Bir sansasyonel galibiyete ihtiyacımız var. Hem şansızlıklardan hem de hakem hatalarından dolayı ilk 3 içindeki takımlarla oynadığımız 4 maçta galibiyet alamadık. Artık bu şansızlığı kırmak istiyoruz. Önümüzde Galatasaray ve Beşiktaş deplasman maçları var. İkisini de 3 puan için gideceğiz. Çalışmalarımızı da buna göre yapacağız” dedi.