Gaziantepspor’un İsveçli futbolcusu Daniel Larsson, kısa bir süre önce dünyaya gelen kızının ardında golleri sıralarken, şans meleğinin kızı olduğunu söyledi.

Mersin İdmanyurdu ve Trabzonspor ağlarını sarsan tecrübeli futbolcu, Gaziantep’te olmaktan oldukça memnun olduğunu, ailesiyle birlikte mutlu bir hayat sürdüğünü ifade etti.

Sivasspor maçına ciddiyetle hazırlandıklarını aktaran Larsson, hocalarının işini çok iyi bildiğini ve rakibi analiz ederek kendilerine anlatacağını belirtti.

BİR PUAN BAŞARIDIR

Trabzonspor maçı öncesinde mücadelenin ne kadar zor geçeceğinin bilincinde oldukların açıklayan Larsson, “2-0 gibi bir skorla öne geçmemize rağmen maç 2-2’ye geldi. Ve bu durum bizim üzerimizde bir hayal kırıklığı yaşattı. Ancak böylesine zorlu bir deplasmandan puanla dönmek de bana göre başarıdır” dedi.

HER MAÇ ÖNEMLİ

Kendileri için her maçın öneminin aynı olduğuna değinen Larsson, “Trabzonspor maçına nasıl bir ciddiyetle hazırlandıysak aynısı bu hafta Sivasspor maçı için de geçerli olacak. Hocamız da gerçekten işini çok iyi bilen birisi. Kendisi mutlaka rakiple ilgili eksiklikleri analiz etmiştir ve bizlerle paylaşacaktır. Biz deplasmanda Sivasspor’u mağlup etmek istiyoruz” dedi.

HEŞEY YOLUNDA

İnsan ne kadar mutlu olursa sahada da yapacağı işler o kadar büyük olur açıklamasını yapan Larsson, “ Kızım olduktan sonra da bunun sahaya yansıdığını düşünüyorum. Oynadığımız iki maçta da gol sevinci yaşadım. Genel olarak Gaziantep’te her şey yolunda gidiyor ve ailemle birlikte burada çok mutluyuz” şeklinde konuştu.