Gaziantepspor’un genç yeteneklerinden Ferhat Ayaz, teknik direktör Mutlu Topçu’dan şans bulması halinde golünü atacağını söyledi.

Aynı zamanda İsveç U – 21 takımının da formasını terleten ve çıktığı maçlarda golünü atan genç oyuncu, kırmızı – siyahlı formayla devamını getirmek istediğini belirtti.

Gaziantepspor’un iyi bir kadro yapısına sahip olduğunu ve yedek kalmayı kesinlikle sorun yapmadığını ifade etti.

KALİTELİ İSİMLER VAR

Bu sezon ligde istikrarlı bir dönem geçirmediklerini kaydeden Ayaz, ”Sezona iyi bir başlangıç yapamadık. Bu haftaya kadar belli maçları kazandık. Ama kazanmamız gerekenleri kaybettik. İyi bir kadroya sahibiz. Kulüp çok iyi şartlar mükemmel. Başarılı olmak için şuan her şey mevcut. Bence takım olarak iyiye gidiyoruz. Sonradan açıldık desek yeri var. Bunu da söylemekte fayda var' diye konuştu.

BENİ ÜZMÜYOR
Yedek kalmanın kendisinde sorun yaratmadığını ifade eden 21 yaşındaki gurbetçi oyuncu, “Bence arkadaşlık çok güzel. Kötü karakterli oyuncu yok. İlk başta zorlandık. Burada herkesin birbirine ısınması kolay değil. Saha içi kadar saha dışında da beraber vakit geçirmeye çalışıyoruz. Güzel eğlenen bir takım halini alıyoruz. Yedek kalmama gelecek olursak; aynı pozisyonda Muhammet Demir golleri atıyor, onun performansından bende memnunum. Şikâyetçi olma şansım yok. İyi performans sergiliyor. Bende zamanı geldiğinde oynamak için antrenmanlarda çalışıyorum. Yedek kalmaktan gocunmuyorum” diye konuştu.