Özel Sanko Koleji’nden 2013-2014 eğitim öğretim döneminde mezun olan 57 öğrenci LYS sonrası düzenlenen törenle diploma almanın gururunu yaşadı.

Okul bahçesinde yapılan 11. dönem mezuniyet törenine Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep Sanayi Odası Başkanı ve Sanko Okulları Kurucu Temsilcisi Adil Sani Konukoğlu, Sanko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Konukoğlu, Özel Sanko Okulları Danışma Kurulu üyeleri, okul yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve aileler katıldı.

MUTLUYUZ

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından mezun olan iki öğrenci flamayı 11. sınıflardan iki öğrenciye teslim etti, 2013-2014 eğitim – öğretim dönemi okul birincisi Beste Akınal, ikincisi Merve Sadioğlu ve üçüncüsü olan Mert Açıkgöz, okul yaş kütüğüne onur plaketi çaktılar. Özel Sanko Okulları kurucu Temsilcisi Adil Sani Konukoğlu, bir çoğu 6 yaşından beri Özel Sanko Okulları’nda eğitim gören öğrencilerin üniversite yaşamlarını tamamladıktan sonra Gaziantep’i tercih ederek döndüklerini görmenin mutluluk verici olduğunu söyledi.

HER MEZUNİYET BENİ HEYECANLANDIRIYOR

Her mezuniyet töreninin kendisini heyecanlandırdığını belirten Konukoğlu, “Her defasında dizlerimin bağı çözülüyor. Evlatlarımdan ayırmadığım öğrencilerin mezuniyeti ve yükseköğrenime kanat çırpmaları sevindirici ve gurur verici” dedi.

KÖYLÜOĞLU: İLKLERE İMZA ATTIK

Özel Sanko Okulları Genel Müdürü Murat Köylüoğlu ise Gaziantep’in ötesinde, Türkiye’de ve hatta dünyada “birçok ilk”e imza attıklarına dikkati çekti. Dünyada “öğrenen okul” uygulamasını başlatan ilk okul olduklarını anlatan Köylüoğlu, “Üniversitelerde dahi az bulunan Genetik, Robotik, Mekatronik Laboratuvarlarını ve Bilim Merkezi’ni oluşturduk. Hayata Hazırlama Projesi ile öğrencilerin doğru meslek seçiminin alt yapısını hazırlayan Türkiye’deki tek okul oluz” diye konuştu. LEYLA ÖZEKŞİ POLAT