Rekor sertifikası

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nde düzenlenen törenle dünyanın en büyük ebru rekoru denemesine ana sponsor olan SANKO Holding ve mekan sponsoru Sanko Park AVM’ye, ‘Guinness Rekor Tescil Sertifikası’ verildi. Anadolu Süsleme Sanatları Kültür Eğitim ve Tanıtım Derneği tarafından, 14 Eylül 2013 tarihinde Sanko Park AVM’de gerçekleştirilen ‘Dünyanın En Büyük Ebrusu Rekor Denemesi’nin Guinness yönetimince tescillenmesinin ardından, rekora katkı sağlayan kurumlar ödüllendirildi.

SANKO Holding’in ana sponsor, Sanko Park AVM’nin mekan sponsoru olduğu rekor denemesine, Büyükşehir Belediyesi kurum sponsoru, Gaziantep Valiliği, Şahinbey Kaymakamlığı ve Şehitkamil Belediyesi ile İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü resmi sponsor olarak katkı sağlamıştı. Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey’in makamında düzenlenen törende, Gaziantep Valisi Erdal Ata adına sertifikayı alan Vali Yardımcısı Mehmet Taşdöğen, Guinness Rekor Tescil Belgesi'nin Gaziantep’te gerçekleştirilen bir etkinliğe verilmesinden büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin sertifikasını alan Başkan Güzelbey de her zaman kültür ve sanat etkinliklerine destek olduklarını bildirdi.

ÇİÇEK TAKDİM ETTİ

Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan ve Şehitkamil Kaymakamı Rıdvan Fadıloğlu ile İl Kültür ve Turizm Müdürü Ergün Ozuslu’nun sertifikalarını almalarının ardından Güzelbey, dernek başkanı Mesut Osmanlıoğlu ile birlikte rekor denemesine ana sponsor olan SANKO Holding’in Guinness Rekor Tescil Sertifikasını, SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu adına, SANKO Basın Danışmanı Cengiz Halil Çiçek’e verdi. Sanko Park AVM Müdürü Niyazi Büyükaksu ve Yatırımcı Temsilcisi Taner Neng ise, Sanko Park’ın Guinness Rekor Tescil Sertifikasını Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’ndan aldı.

HABER MERKEZİ - BÜLTEN