Özel Sanko Okulları öğrencileri “Özel Bahçeşehir Okulları Satranç Turnuvası”ndan 9 yaş bayan kategorisi, 9 yaş genel kategorisi ve 14 yaş genel kategorisinde üç birincilik kupası ve 10 yaş genel kategorisinde de il üçüncüsü olarak toplam dört kupa ile döndü.

Özel Bahçeşehir Okullarında düzenlenen ve ilk altı derecenin ödüllendirildiği törende, Özel Sanko Okulları öğrencilerinden; Elif Ilgın Çınar 9 yaş bayan kategorisinde, Kayra Öztemiz 9 yaş genel kategorisinde ve Burak Unat 14 yaş genel kategorisinde il birinciliği kupasını kucakladı.

Mehmet Ertuğrul Kaya 10 yaş genel kategorisinde il üçüncülüğü kupasını aldı. Aynı turnuvada, Yiğit Diken 9 yaş genel kategorisinde il dördüncüsü, Ahmet Arnavutoğlu 7 yaş genel kategorisinde il beşincisi, Eren Özgüler 10 yaş genel kategorisinde il beşincisi ve Talu Kervancıoğlu 14 yaş genel kategorisinde il beşincisi olarak madalya ve başarı belgesi ile ödüllendirildi. Özel Sanko Okulları Satranç Öğretmeni Süleyman Yalım, öğrencilerin çeşitli kategorilerde toplam dört kupa ve dört madalya kazanmalarının mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, öğrencilerini kutladı.

SPOR SERVİSİ