Özel Sanko Koleji, Basketbol Süper Liginde Gaziantep’i temsil eden Royal Halı Basketbol takımını öğrencileriyle buluşturdu.

Öğrencilerin sorularını yanıtlayan Royal Halı’nın dev adamları zaman zaman kendi sorularını cevaplayanlara ise kombine bilet armağan ettiler.Royal Halı Gaziantep Basketbol Genel Menajeri Boray Dai’nin yanı sıra yardımcı antrenör Stefanos Dedas, oyunculardan kaptan Erden Eryüz, Altan Erol, Jawad Williams ve Andy Rautins panele katıldılar.

DAİ: "Hedeflerin Gerisinde Kaldık"

Royal Halı Gaziantep Basketbol takımı hakkında öğrencilere bilgiler aktaran Genel Menajer Boray Dai, ligde uzun süreli kalmak adına alt yapıya önem verdiklerini ama tesis sıkıntısı nedeniyle bu anlamda hedeflerinin gerisinde kaldıklarını söyledi.

DEDAS: "Sizi Yeneceğiz"

Eflatun – sarılı ekibin yardımcı antrenörü Stefanos Dedas, ise salonda Galatasaray formasıyla panele katılan bir öğrenciye şaka yaparak hafta sonu oynayacakları maçta kendilerini yeneceklerini söyleyerek esprili bir yaklaşımda bulundu.

WİLLİAMS: "Sayı Kralı Olmak İsterim"

İlk iki haftada sayı krallığını eline geçiren Jawad Williams ise bu durumun kendisi açısından bir önem arz etmediğini, önemli olan takımın her maç sonunda salondan başarılı bir şekilde ayrılması gerektiğini söylerken, sayı krallığı onuruna da erişmek istediğini belirtti.

EROL: "İdolüm HİDO"

Bu sezonun başarılı isimleri arasında yer alan Altan Erol kendisine yöneltilen bir soruda idolünün ülkemizi Amerika’da başarılı bir şekilde temsil eden Hidayet Türkoğlu olduğunu ve öyle bir oyuncu ile aynı takımda mücadele etmek istediğini belirtti.

RETUİNS: "Çok Mutluyum"

Royal Halı’nın bu sezon önemli transferleri arasında yer alan oyunculardan Andy Retuıns’de Gaziantep gibi bir şehirde bulunmaktan mutlu olduğunu ve iyi bir takımda forma giydiğini belirterek ligin sonunda önce play off finallerine katılarak ilk sekiz arasında kalmak ve daha sonra da Avrupa kupalarında şehrimizi başarılı bir şekilde temsil etmek istediklerini ifade etti.

EREN: "Ülkenin En İyi Kulübü"

Takım kaptanı Erden Eryüz ise Royal Halı Gaziantep takımının ülkemizin en iyi kulüplerinden biri olduğunu ve Türkiye liginin bir çok Avrupa ülkelerinden daha ileride olduğunu açıklarken, öğrencileri maçlarına davet etti.