Bu zamana kadar masterler arasında düzenlenen turnuvanın 10’uncusu 12 yaş kategorisi çocuklardan oluşan takımlarla yapılacak.

FUTBOL ŞÖLENİ YAŞANACAK

Daha önce ki yıllarda 8 takımın iki grupta oynadığı maçların yerini bu defa futbol şöleni alacak. Gaziantep Tüfad şubesinin organize ettiği 10’uncu Sani Konukoğlu Futbol Turnuvası toplam 12 takımlı iki grupta tek devreli lig usulüne göre oynanacak. Turnuva boyunca futbol severler toplam 34 maçı doya doya izleme fırsatı bulacak. Geleceğin yıldız adayları ise kendilerini gösterme fırsatı bulacak.

GAZİANTEP KARMASI BELİRLENECEK

Geleneksel Sani Konukoğlu Futbol Turnuvasının 10’uncusunun gerçekleşeceği organizasyona 12 kulübün alt yapı kategorileri katılacak. Turnuvada seçilen amatör kulüplerde yer alan en iyi oyuncular, Nisan ayında Antalya’da yapılacak olan TÜFAD 6. Geleceğin yıldızları minikler futbol Senliğinde Gaziantep karması olarak turnuvaya katılacaklar.

ASKF’NİN YAPAMADIĞINI TÜFAD YAPIYOR

Gaziantep Tüfad şubesinin 2018 yılının ilk aylarında gerçekleştireceği 10’uncu Sani Konukoğlu Futbol Turnuvasında mücadele edecek olan 12 yaş grupları Türkiye’nin neredeyse bütün şehirlerinde yarışmacı takımlar olarak ASKF’ler tarafından ligleri organize edilirken ne yazık ki Gaziantep ASKF alt yaş kategorilerini tek devreli lig usulü yaparak sezonu geçiştirmeye çalışıyor. 12 yaş grubunda ise bu zamana kadar hiçbir şekilde organizasyon yapamazken, Tüfad şubesi ise yaptığı bu örnek organizasyon ile ASKF’nin yıllarca yapamadığını bir turnuvayla gerçekleştirmiş olacak.

MUHARREM TÜRKOĞLU