BU SÖZÜ ÇOK ÖNEMLİ;

Gaziantep bu ülkede önemli bir yere ve konuma sahip. Bu şehrin sanayisi, insanları, yemekleri elbette çok güzel ama bunları yansıtmakta Gaziantepspor’un payı oldukça yüksek, bunu unutmamak gerekir.

Gaziantepspor teknik direktörü Mutlu Topçu, dün gerçekleştirilen antrenmanda gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Gaziantepspor’un bu şehir için çok önemli bir marka olduğunun altını çizen başarılı teknik adam, Gaziantep’i iyi tanıtmak için ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini ve bunun için herkese çok önemli görevler düştüğünü söyledi.

“ELBETTE MUTFAĞI, SANAYİSİ ÇOK İYİ AMA…”

Gaziantepspor teknik direktörü Mutlu Topçu, Gaziantep’in Türkiye’nin önemli şehirlerinin başında geldiğini vurgulayarak, “Gaziantep bu ülkede önemli bir yere ve konuma sahip. Bu şehrin sanayisi, insanları, yemekleri elbette çok güzel ama bunları yansıtmakta Gaziantepspor’un payı oldukça yüksek. Bu takım bu şehri en iyi şekilde Türkiye’ye tanıtmak için çalışıyor. Gaziantepspor Süper Lig’de oynamasından dolayı bu şehrin tanıtımını en iyi şekilde yapan bir etkendir. Güzel şeyleri elbette ön plana çıkarmaya çalışıyoruz. Baktığınız zaman futbolda başarılı olan şehirlerin kamuoyunda da büyük şehir olarak lansedildiğini okursunuz. O yüzden hepimiz görevimizin bilincinde olup ona göre hareket etmemiz gerekiyor” dedi.

“GAZİANTEPSPOR MARKADIR”

Mutlu Topçu Gaziantepspor’un Türk futbolunda özel bir yeri olduğunu belirterek, “Bu şehrin güzel yanlarını sergilemekte Gaziantepspor’un katkısını görmemek mümkün değil. Gaziantep şehri spordaki başarılarıyla da markalaşmıştır. Bu tanıtımı sürdürmek için önce Gaziantep’e futbol şehri kavramını herkese ezberletmemiz gerekiyor. Bunun için hepimizin üzerinde bir sorumluluk olduğunu düşünüyorum.Taraftarımız, şehrimiz, basınımız ve biz, Gaziantepspor’daki güzel şeyleri ön plana çıkarmak ve destek olmak için uğraşmalıyız” diyerek sözlerini noktaladı. A.SERDAR ÖZEKŞİ