PTT birinci lig temsilcimiz Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, sezonun 11’inci haftasının açılış maçında Samsunspor ile karşı karşıya geliyor.

Geçen hafta kendi evinde mağlup olan mavi – beyazlı temsilcimiz kaybettiği puanları telafi etmenin peşinde.

Bu akşam saat 18.00’de Samsun 19 Mayıs Stadyumunda Karadeniz temsilcisi, Samsunspor ile oynayacak olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un maçını Onur Karabaş yönetirken, yardımcılıklarını ise Serhan Malkoç ve Mustafa Savranlar yapacak.

TEK İSTEDİKLERİ GALİBİYET

Manisaspor mağlubiyetiyle morallerin bozuk olduğu Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’da futbolcuların tek isteği deplasmandan üç puanla dönmek.

Sezon başından bu yana istedikleri sonucu bir türlü alamadıklarını söyleyen mavi – beyazlı futbolcular, “Artık kendimize yakışanı yapmamız gerekiyor. Sezon başında bizi bu takıma güvenerek getirenleri mahcup etmememiz gerekiyor. Aldığımız sonuçların bize yakışmadığının farkındayız. Bir an önce toparlanıp kendimize yakışan sonuçları almak istiyoruz” dediler.

BAŞKAN UMUTLU

Göreve gelmesinin ardından ilk maçta yenilgi ile sarsılan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un çiçeği burnunda kulüp başkanı Osman Toprak, Samsunspor maçından oldukça umutlu.

Takımın bir an önce toparlanmasını isteyen Toprak, futbolculardan Karadeniz deplasmanından galibiyetle dönmelerini istedi.

Bir sorun yaşamak istemediklerini belirten Toprak, “Şehrimizi temsil eden bu kulüp asla başarısız olmamalı. Geçmiş haftalarda elde edilen sonuçları bir kenara bırakıp kendimize yeni bir sayfa açmalıyız. Bu sayfanın başlangıcı ise Samsunspor galibiyeti olsun” diye konuştu.

TRT WVB TV YAYINLIYOR

Bugün saat 18.00’de Samsun 19 Mayıs Stadyumunda başlayacak olan Samsunspor – Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasını TRT WEB TV canlı yayınlayacak. Bu maçı izlemek isteyen futbol severler saat 17.55’den itibaren internet üzerinden yayın yapan TRTR WEB TV2den takip edebilirler.

MUHARREM TÜRKOĞLU