Gaziantepspor Teknik Direktörlüğü için adı ön planda olan Samet Aybaba'nın durumunun henüz netleşmediği belirtildi. Kendisiyle görüşüldüğünü doğrulayan Samet Aybaba, dün Ökkeş Özekşi ile durum değerlendirmesi yaptı. Gaziantep'i çok sevdiğini söyleyen Aybaba, "ben çalışmak isterim, ama parasal mesele dahil bazı bazı problemler çözülmezse elbette anlaşmamız zor olacak"dedi.

KIZIL İŞİ BİLİYOR

Samet Aybaba, Mustafa Kızıl ile görüştüğünü ve henüz anlaşma noktasında olmadıklarını söyleyerek "bir kere şunu söylemeliyim ki, Mustafa Kızıl işi biliyor. Kadronun durumu ortada, takviye yapılması gerekiyor. Bunu konuştuk ama henüz anlaşma sağlayamadık"dedi. Ökkeş Özekşi de Mustafa Kızıl'ın işi öğrendiğini ve transferler konusunda dikkat çeken isimleri takıma kazandırdığını belirterek "hocam Gaziantepspor'u tanıyorsun zaten. Taraftarlar da seni istiyor, gazetemize gelen tepkiler bu yönde. Parasal konuda iki tarafta fedakarlık ederse niye olmasın"dedi.

TAKVİYE GEREK

Samet Aybaba, kadroya mutlaka takviyeler gerekli. Mevcut oyuncu sayısında azalma var, bunları yeterince konuşmadık. eğer anlaşma noktasına gelinirse, tabiki oturur kararlaştırırız"dedi. Takımın çalışmalara başladığını söyleyen Aybaba, "bundan sonra iş Mustafa Kızıl' akalıyor. Ben gelmekten yanayım ama şartlar oluşmalı"diye konuştu.