Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde açılan basketbol yaz okullarında geleceğin dev adamları yaz sezonunu çalışma yaparak değerlendiriyor.

Gazikent Kapalı Spor Salonu’nda dün sabah saatlerinde gerçekleşen idmanda öğrencilerin mutlu oldukları dikkatlerden kaçmadı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı basketbol yaz okulu çalışmalarına katılan minikler oldukça mutlu görünüyor. Geleceğin dev adamları haftanın üç günü antrenman yaparak bu branşın temel teknik bilgilerini öğreniyor. Basketbol eğitimleri Antrenör Mustafa Koç ve Erhan Alkan gözetiminde yapılıyor.

ARALIKSIZ SÜRECEK

Farklı yaş grupları halinde yapılan çalışmalarda öğrenciler yaz sezonu boyunca eğitimleri aksatmayarak kendilerini geliştirmek istiyor. Gazikent Kapalı Spor Salonu’nun yanı sıra Kamil Ocak ve Karataş Spor Salonlarında idman gerçekleşiyor. Eğitimler Eylül ayına kadar aralıksız devam edecek.

Gazikent kapalı spor salonuna beklenilenin üzerinde yoğunluk gösterilirken, antrenmanlar Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri saat 09.00 ile 13.30 arası farklı gruplar halinde yapılıyor. Antrenmanlarda basketbolun temel bilgilerinin yanı sıra geleceğin devlerine basketbolu eğlenceli kılan eğitimlerde veriliyor.

MUHARREM TÜRKOĞLU