Gaziantepspor’da son haftalarda üst üste yaşanan sıkıntılar teknik direktör Mutlu Topçu’nun da moralini bozdu. Kırmızı-siyahlıların önemli futbolcuları Mustafa Durak, Arokoyo ve Marçal’ın deplasmanda oynanacak Kayserispor maçında da forma giyme şanslarının düşük olduğu öğrenildi.

Akhisar Belediyespor maçında da oyundan çıkarak ambulansla hastaneye kaldırılan Prince’in de dinlendirildiği açıklandı.

KULÜPTEN AÇIKLAMA GELDİ

Öte yandan kırmızı-siyahlı kulüp internet sitesinden sakat futbolcuların son durumu hakkında bir bilgilendirme yayınladı. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, “sağ bacak üst arka adale tendonunda kısmi yırtık tanısı olan Arokoyo, sağ bacak üst arka adalesinde kas içi ödem ve zar yırtığı tespit edilen Marcal ile sol bacak üst ön adalesinde ve zarda kısmi yırtık tanısı konan Mustafa Durak'ın tedavileri devam ediyor” ifadeleri kullanıldı.

Tedavi ve saha çalışmaları süren oyuncuların, önümüzdeki haftalardan itibaren formalarına kavuşabilecekleri belirtildi.

PRİNCE DİNLENDİRİLECEK

Bu arada, ligin 21. haftasında Akhisar Belediyespor ile yapılan karşılaşmanın 26. dakikasında rahatsızlanarak oyundan çıkan ve sonrasında baygınlık geçiren Prince ise "vazavagal senkop" (beyne kan akışının azalmasından kaynaklanan ani ve kısa bilinç ve duruş kaybı) olduğu düşünülerek tedbir amaçlı 24 saat müşahede altında tutuldu. Daha sonra taburcu edilen Prince, kısa bir süre dinlendirildikten sonra takımla çalışmalara başlayabilecek.