Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu’nun sezonun en önemli maçı olarak nitelendirdiği Kayserispor karşılaşması öncesinde sakatlık krizi devam ediyor. Kırmızı-siyahlılarda sakatlıkları süren Marçal, Arokoyo ve Mustafa Durak’ın bu maçta da oynayamayacakları kesinlik kazandı.

Bu arada hafta içi tedbir amaçlı olarak takımdan ayrı çalışan Erdem Şen ve Habib Habibou’nun durumlarının ise maç saatinde belli olacağı öğrenildi. Ayrıca geçtiğimiz hafta Akhisar Belediyespor maçında talihsiz bir şekilde sakatlanarak oyundan çıkan Prince Gouano’nun ise oynaması bekleniyor.

CHİBUİKE CEZALI

Gaziantepspor’un ligde attığı son dört golün üçünü atarak dikkatleri üzerine çeken John Chibuike ise sarı kart cezalısı olmasından dolayı bu karşlılaşmada forma giyemeyecek.

KAYSERİSPOR’DA İKİ ÖNEMLİ EKSİK

Ev sahibi Kayserispor’da ise takımın iki önemli yabancı futbolcusu sakatlıklarından dolayı bu maçta forma giyemeyecek. Ön liberoda forma giyen ve geçtiğimiz hafta kolu kırılan Samba Sow’la birlikte takımının en golcü futbolcularından olan Derley’in de bu maçta oynamasının çok zor olduğu öğrenildi.