Gaziantepspor Kulüp Doktoru Nevzad Denerel sakat futbolcular ile son bilgileri açıkladı.

Resmi siteden yazılı açıklama yapan Denerel, sakat futbolcular Orhan Güle, Muhammet Demir, Turgut Doğan Şahin ve Erman Bulucu'nun durumlarına ilişkin bilgi verdi.

ORHAN GÜLLE

Geçirmiş olduğu trafik kazası sonucu sol el 2-3-4. Parmaklarda kırığı oluşan oyuncumuz Orhan Gülle’ye antrenman ve maçlara katılmasını sağlayacak özel el bileği ateli yapılmıştır. Sporcumuz takımla birlikte çalışmalara başlamıştır.

MUHAMMET DEMİR

Geçirdiği operasyon sonrası tedavi ve rehabilitasyon süreci planlanan şekilde tamamlanan oyuncumuz Muhammet Demir hafta başında takımla birlikte çalışmalara başlamıştır.

TURGUT 6 HAFTA YOK

Spor Toto Süper Lig’in 21.haftasında oynadığımız Çaykur Rizespor karşılaşmasında sakatlanan oyuncumuz Turgut Doğan Şahin’in, yapılan fizik muayene ve tetkikleri sonucunda, sol diz tibia kemiğinde çökme kırığı tespit edilmiş olup tedavisine başlanmıştır. Oyuncumuzun 4-6 Hafta süre ile sahalardan uzak kalması beklenmektedir.

KEMAL'DE TENDON YIRTIĞI

Spor Toto Süper Lig’in 22.haftasında oynadığımız Akhisar Belediyespor karşılaşmasında sakatlanıp oyundan çıkan Kemal Tokak’ın, yapılan fizik muayene ve tetkikleri sonucunda, sağ bacak üst arka adale tendonun da kısmi yırtık saptanmış olup tedavisine başlanmıştır. Oyuncumuzun 4-6 Hafta süre ile sahalardan uzak kalması beklenmektedir.