Spor Toto Süper liginde 5 haftadır galibiyete hasret kalan Gaziantepspor’da tempo artmaya başladı. Celal Doğan Tesislerinde teknik direktör Mutlu Topçu nezaretinde dün gerçekleşen antrenmanda futbolcuların oldukça hırslı olmaları dikkat çekti.

Bu hafta sonu deplasmanda ligin güçlü ekiplerinden Başakşehir ile zorlu bir mücadeleye hazırlanan kırmızı – siyahlı futbolcular, galibiyet özlemine son vermek istiyor.

ŞAKASI KALMADI

Teknik direktör Mutlu Topçu, ligde kalan haftalarda artık puan kayıpları yaşamak istemediklerini ve bundan sonra ki süreçte her maçın ayrı önemi olduğunu futbolcularına anlattı. Artık ligin şakaya alınır hiçbir tarafının kalmadığını ifade eden Topçu, futbolculardan kendilerine daha fazla dikkat etmeleri gerektiğini ve bireysel motivasyonlarını daha üst seviyelere taşımaları gerektiğini söyledi.

ÇIKIŞ İSTİYORLAR

Gaziantepsporlu futbolcular ise kalan 6 haftalık süreçte maksimumu puanları toplayarak görevlerini yerine getireceklerini ve şu an ki bulundukları konumu asla hak etmediklerini söylediler. Futbolcular ayrıca Sivasspor maçını kesinlikle kazanmaları gerektiğini ama beklenmedik bir sonuçla karşı karşıya kaldıklarını söylerken, Başakşehir karşısında galibiyetle dönerek ligde çıkış serisi yakalamak istediklerini açıkladılar.

A.SERDAR ÖZEKŞİ