PTT birinci liginde bir an önce üst sıralara tırmanmayı hedefleyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, galibiyet sahnesine çıkıyor.

Ligde oynanan ilk iki maçtan beraberliklerle ayrılan mavi – beyazlı temsilcimiz, sezonun ilk galibiyetini almanın hesaplarını yapıyor.

Sezona mağlubiyetlerle başlayan Adanaspor ile bu akşam saat 19.00’da Kamil Ocak Stadyumunda oynanacak Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında Kutluhan Bilgiç düdük çalacak.

HEDEF İLK GALİBİYET

Geçen hafta deplasmanda Kayserispor gibi zorlu bir deplasmandan puanla dönen mavi – beyazlı futbolcular, sezonun ilk galibiyetini bugün Adanaspor karşısında elde etmek istiyor.

Hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdüren futbolcular, “Artık ligde galibiyet elde etmenin zamanı geldi, biz eğer sezon başından adımızdan iyi bir şekilde söz ettirdiysek bu söylemleri boşuna çıkartmamamız gerekiyor. Bize yakışan futbolumuzu sahada sergileyeceğiz ve Adanaspor karşısında 3 puanı hanemize yazdıracağız” dediler.

ADANASPOR CEPHESİ

Ligde henüz puanla tanışamayan Adanaspor, siftah peşinde.

Şiddetle puana ihtiyaçları olduğunu söyleyen Adanaspor teknik direktörü Levent Eriş, sezona istedikleri gibi başlayamadıklarını ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında sahaya galibiyet parolasıyla çıkacaklarını söyledi.