Voleybol erkekler 1. liginin başlamasına kısa bir süre kala Şahinbey Belediyespor’da tempo artmaya başladı.

Önceki gün Beşiktaş ile oynanan hazırlık maçının ardından oyuncuların performansından memnun kalan antrenör Reat Arığ, sezonun ilk maçından galibiyetle ayrılmayı amaçlıyor.

ÜMİDİMİZ ARTTI

Erkekler Voleybol 1. Ligi'nde sezona iyi bir başlangıç yapmayı hedeflediklerini söyleyen Şahinbey Belediyespor başkanı Cuma Güzel, “Sezon hazırlıklarını teknik ekibimiz ve sporcularımız sıkı bir şekilde sürdürüyor. Sporcularımızın antrenmanlardaki performanslarından oldukça memnunuz, antrenmanda dahi oldukça hırslı olmaları yeni sezon öncesi bizleri son derece ümitlendiriyor” dedi.

ZOR MAÇ OLACAK

Beşiktaş ile yaptıkları hazırlık maçında aldıkları 3 – 0’lık yenilgiyi önemsemediklerini dile getiren Güzel, 24 Ekim'de başlayacak ligde ilk maça deplasmanda çıkacaklarını anımsatarak, şunları kaydetti:

“İlk maçta İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacağız. Zor bir maç olacak. Bunun bilicindeyiz. Lige iyi başlamak ve Şahinbey Belediyespor olarak Gaziantep’i en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. İnşallah bunu başarırız. Belirlediğimiz bütçe çerçevesinde iyi bir takım kurduk. Başarılı olacağımıza inanıyorum.” Şeklinde konuştu.

MUHAREM TÜRKOĞLU