Voleybol erkekler 2. Ligi yarı final müsabakalarında grubunu lider tamamlayan Şahinbey Belediyespor ’da şampiyonluk çalışmaları sürüyor.Ankara Başkent Spor Salonunda çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdüren mavi – beyazlı Şahinler, turnuvanın sonunda şampiyon olarak 1’nci lige yükselecekleri inancını taşıyor.

ADAPTASYON UYUMUMU VAR

Bütün çalışmalarını Ağustos 2013 tarihinden bu yana final maçları için yaptıklarını kaydeden Şahinbey Belediyespor voleybol antrenörü Mehmet Şükrü Çobanoğlu, “Oyuncularımızın birbirleri ile olan arkadaşlıkları, samimiyetleri ve adaptasyonları son derece uyumlu. Şampiyonluk mantalitesini iyice benimsemiş durumdalar. Biz inanıyoruz ki finallerden de başarı elde ederek çıkacağız” dedi.

İLK İKİYİ İSTİYORUZ

Yarın final maçlarının kendileri açısından son derece önemeli olduğuna değinen Çobanoğlu, “Lig maçlarında toplam 24 takım mücadele etti ve onların içinde 8 takım yarı finallere geldi. Oradan çıkan 4 takım ise final frubuna yükselme başarısını gösterdi. Asıl önemli olan da bundan sonra ki takımlar arasında ilk 2 içerisinde yer almamızdır. Şahinbey Belediyespor yönetiminin bizlere vermiş olduğu imkanlar üst düzeyde. Biz bu olanakları en iyi şekilde değerlendirip hedeflediğimiz şampiyonluğu elde etmek istiyoruz” dedi.

OYUNCULARIMIZ TECRÜBELİ

Oldukça deneyimli oyuncu grubuna sahip olduklarını ifade eden Çobanoğlu, “Arkadaşlarımızın birçoğu birinci lig tecrübesi yaşamış ve böyle final maçlarına alışkın olan oyuncular. Yalnız 2. Lig mantalitesi oldukça farklıdır. Final grubuna çıkan takımlar mutlaka birbirinden kaliteli ekipler. Burada tecrübe değil, elde edeceğiniz sonuçlar çok önemlidir. Bundan dolayı sonuca dayalı maçlar oynayarak kalan 2 maçımızdan da galibiyetlerle ayrılmak istiyoruz” dedi.

PAZAR AKŞAMI ŞAMPİYOUZ

Voleybolcuların finallere çok iyi hazırlandığını aktaran Çobanoğlu, “Antrenmanlarda bir savaşçı gibi çalışıyorlar ve bunları maçlara da yansıtıyorlar. Final grubuna yükselen Sivas 4 Eylül, Erzurum Palamdöken ve Beşiktaş takımları bizden çok üst düzey ekipler değiller ama geride de değiller. Biz haddimizi bilerek mücadele edeceğiz ve beklenilen şampiyonluğu Pazar günü Gaziantep’e getireceğiz” şeklinde konuştu.