Büyükşehir Belediye Meclis toplantısı başkan vekili Osman Toprak başkanlığında yapıldı. 72 gündem maddesinin görüşüldüğü meclis toplantısında, Fıstık Araştırma İstasyonu, tarım müdürlüğünün yeri, hayvan hastanesi ve hafif raylı sistemin deposunun belediyeye devri, için bakanlıklarla yapılacak protokol öncesi büyükşehir belediye başkanı Fatma Şahin'e yetki istendi.

OY BİRLİĞİ İLE GEÇTİ

Büyükşehir Belediye Meclis toplantısı Başkan Vekili Osman Toprak başkanlığında yapıldı. Gündemin 25. maddesi olan mülkiyeti Maliye Hazinesi adına kayıtlı tapunun Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Osmangazi Mahallesi, 3554 ada, 302 parselde kayıtlı 287.800 metrekarelik Hafif raylı sistemin deposu, bakım yeri, tapunun Gaziantep ili Şahinbey ilçesi, Fidanlık Mahallesi, ada 196, parsel 206'da kayıtlı 146.865,72 metrekarelik Fıstık Araştırma İstasyonunun yeri, tapunun Gaziantep ili Şehitkamil ilçesi, Ulus Mahallesi, ada 693, parsel 88'de kayıtlı 3.598 metrekarelik Tarım İl Müdürlüğü ile tapunun Şahinbey ilçesi 23 Nisan Mahallesi, 2276 ada, 2 parselde kayıtlı 3.328,03 hayvan hastanesinin yerinin belediyeye devri ve tahsisine ilişkin ilgili bakanlıklarla yapılacak olan protokol için büyükşehir belediye başkanı Fatma Şahin'e yetki verilmesi konusu gündeme geldi.Teklif karar olarak getirilen madde oy birliği ile kabul edildi.

TEKLİFLER GÖRÜŞÜLDÜ

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Kurumsal İletişim Daire Başkanlığı, Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, Sağlık İşleri Daire Başkanlığı, İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlıklarının görev, yetki ve sorumluluk esaslarının belirlenmesi için verilen tekliflerin görüşüldüğü meclis toplantısında, Aile Şube Müdürlüğü’nün adı ise Kadın ve Aile Şube Müdürlüğü olarak değiştirilme kararı alındı. Meral KINACILAR