Gaziantep'te yapılan 11 kulüpten 80 sporcunun katıldığı Yıldızlar Taekwondo İl seçmelerine katılan Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü 9 madalya birden aldı. Gazikent Spor Salonu'nda yapılan turnuvaya 9 sporcusu ile katılan Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü taekwondo takımı, 4 birincilik, 1 ikincilik ve 4 üçüncülük elde etti.

Madalya alan 9 sporcu 20-25 Mayıs 2014 tarihleri arasında Muğla’nın Marmaris ilçesinde yapılacak olan Türkiye Yıldız Taekwondo Şampiyonası seçmesine katılmaya hak kazandı. Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü M. Fatih Bidar, seçmelerde sporcuların başarılarına sevindiklerini belirterek, “Bize her zaman destek olan Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ediyorum “dedi.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ise, başarının kendilerini mutlu ettiğini ifade ederek, “Yıldızlar il seçmesinde birinci Mevlüt İnci, S.Vakkas Dağdelen, Melike İnci ve Neslihan Köse’yi, ikinci E. Burak Besleme ile üçüncü olan Mehmet Özbiçki, Sinan Köse, Demet Özbiçki ve Kazım Köse sporcularımızı ve Antrenörümüz Mehmet Fatih Bidar’ı kutluyorum.” Dedi.