Milli Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Tekvando Federasyonu işbirliği ile düzenlenen ve 200 sporcunun katıldığı Liseler arası Gençler Doğu Grup Türkiye Şampiyonasına katılan Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Tekvando takımı, 1 ikincilik ve bir üçüncülük alarak, Türkiye finallerinde kulübü temsil etmeye hak kazandı.

13-18 Nisan 2014 tarihleri arasında Diyarbakır ilinde yapılan 12 ilden 200 sporcunun katıldığı Liseler arası Gençler Doğu Grup Türkiye Şampiyonasına katılan Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Tekvando takımından, Hüseyin Erdoğan ikinci ve Hatice Öndoğan üçüncü oldu. Alınan sonuçlar neticesinde Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Tekvando takımı, Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.

Şahinbey Belediye Gençlik ve spor kulübü Başkanı Mehmet Demirbaş yaptığı açıklamada, "Kulübümüz sporcusu Hüseyin Erdoğan ve Hatice Öndoğan’ı gönülden kutluyor, sporcumuzu çalıştırarak üzerinde büyük emeği olan ve bugünlere getiren Kulübümüz Antrenörü M. Fatih Bidar’a gönülden teşekkür ediyorum" dedi.