Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 10 Ağustos'ta Türkiye'de bir ilk yaşanacağını söyledi. Tahmazoğlu, "ilk defa halkımız kendi Cumhurbaşkanını kendi oylarıyla seçecek. Bu Türkiye için çok önemli bir olaydır” dedi. AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hakan Kurt ise, "Şahinbey olarak hedefimizi taban %65 olarak görüyorum. İlk defa halkımız 10 ağustos günü kendi cumhurbaşkanını kendi seçecek" diye konuştu.

Şahinbey Belediyesi tarafından hizmete sunulan Kılınçoğlu ve Güneş semt pazarlarını AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hakan Kurt ile birlikte ziyaret eden Başkan Tahmazoğlu, vatandaşlarla sohbet etti.

HALK TARAFINDAN SEÇİLECEK İLK CUMHURBAŞKANI

10 Ağustosta Türkiye'de bir ilk yaşanacağını kaydeden Başkan Tahmazoğlu, “Gezdiğimiz alanlara baktığımızda vatandaşımızın gerçekten çok büyük bir ilgisi var. Ben kendi adayım olan Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceğim diyor. Geçen gün yaşlı bir ninemizle oturdum ben Recep Tayyip Erdoğan’a çok dua ediyorum diyor Allah razı olsun diyor, milletin duasıyla ve oylarıyla 10 Ağustosta inşallah Türkiye'de bir ilk yaşanacak ve başbakanımız genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Türkiye'nin 12’nci ve halk tarafından seçilen ilk Cumhurbaşkanı olacaktır. Ülkemiz yeniden kalıp değiştirecek Cumhurbaşkanıyla başbakanıyla ülkemiz çok daha ileri adımları atmış olacak. Hem Türkiye'nin hem de dünyanın kaderi değişecek. Ben şimdiden milletimizde ki o heyecanı o teveccühü görüyorum. 10 Ağustosta seçilecek Sayın Cumhurbaşkanı adayımız Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı yürekten kutluyorum" dedi.

KURT İDDİALI KONUŞTU

30 Mart yerel seçimlerinden çıkalı kısa bir zaman olduğunu kaydeden AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hakan Kurt ise, “teşkilatımız hep sahada oldu. Çalışmalarımıza hiçbir zaman ara vermedik. Halkımızın Cumhurbaşkanı adayımıza başbakanımıza genel başkanımıza teveccühü çok fazla şöyle bir tahmin yürütmek istiyorum. Şahinbey olarak hedefimizi taban % 65 olarak görüyorum. İlk defa halkımız 10 ağustos günü kendi cumhurbaşkanını kendi seçecek. Bu cumhuriyet tarihinde bir ilk olacak cumhur reisini seçecek" dedi. LEYLA ÖZEKŞİ POLAT