Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol takımı Meksika’da yapılacak olan Dünya ve İngiltere’de yapılacak olan Avrupa Şampiyonası için milli takıma iki sporcu birden gönderiyor.

Milli takım kalecisi olarak, Meksika’da yapılacak olan Ampute Futbol Dünya Şampiyonası hazırlık kampı için Bolu Abant’a gidecek olan Şahinbey Gençlik spor Kulübü Ampute Futbol Takımı kalecisi Fatih Karakuş ve Atletizm Avrupa Şampiyonası için İngiltere’ye gidecek olan Barış Telli Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonunun 2014 yılı faaliyet programında yer alan Ampute Futbol Dünya Şampiyonası için 12-14 Ağustos tarihleri arası milli takım hazırlık kampına Kaleci Fatih Karakuş katılırken, 14-24 Ağustos tarihleri arasında İngiltere’de yapılacak olan Atletizm Avrupa Şampiyonasına Barış Telli katılacak.

MİLLİ SEVİNÇ YAŞIYORUZ

Konuyla ilgili açıklama yapan Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cuma Güzel, “aynı zamanda Şahinbey Belediye Ampute futbol takımı kalecimiz olan Fatih Karakuş ve Barış Telli’nin Milli takım kampına çağrılması bizleri çok mutlu etti. Kulüp olarak Fatih Karakuş ve Barış Telli’nin milli takım düzeyinde de başarılı olacağına ve ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyoruz. Ampute Milli Takımımıza başarılı bir kamp dönemi geçirmesini temenni ediyorum. ”dedi.

ONU DUYDUM

Şahinbey Gençlik spor Kulübü Ampute Futbol Takımı kalecisi Fatih Karakuş, Milli takım hazırlık kampına çağrılmaktan büyük onur duyduğunu ifade ederek, “2008 yılından bu yana her yıl milli takıma kalecilik yapıyorum. Bu yılda yeniden davet edildiğim için çok mutluyum. Şahinbey Ampute Futbol Takımı adına Milli Takımda Türkiye’yi temsil etmek beni çok gururlandırıyor. Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na ve kulüp yöneticilerimize bizlere verdiği desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum.”dedi.

EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİM

Barış Telli ise, İngiltere’de yapılacak olan Atletizm Avrupa Şampiyonasına katılacağını belirterek, bu şampiyonada ülkemi ve Şahinbey’i en iyi şekilde temsil etmek istiyorum. İnşallah ülkemize altın madalya ile dönmek istiyorum. “dedi.