Şahinbey Belediyesi, eğitim öğretim gören orta ve lise öğrencilerine karne hediyesi olarak voleybol veya futbol topu hediye edecek. Şahinbey Belediye Meclisi Haziran ayı olağan toplantısının birinci bileşimi Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu başkanlığındaki toplandı. 13 maddelik gündemi görüşen meclis, maddelerin detaylı görüşülmesi amacıyla maddeleri ilgili komisyona sevk etti.

10 BİN ÖĞRENCİ ÇANAKKALE'YE GİTTİ

Belediye Başkanı Tahmazoğlu, geçen ay yapılan icraatları slay eşliğinde meclis üyelerine anlattı. Tahmazoğlu, 10 bin öğrenciyi Çanakkale’yi gizdirdiklerini belirterek, diğer 10 bin öğrenciyi ise Eylül ayında Çanakkale’ye götüreceklerini hatırlattı. Spora çok önem verdiğini belirten Tahmazoğlu, ilçe sınırlarında eğitim öğretim gören orta ve lise öğrencilerine karne hediyesi olarak voleybol veya futbol topu hediye edeceklerini aktardı.

GEZİYE GÖTÜRECEĞİZ

Ayrıca kendi takımlarında faaliyet gösteren 2 bin 124 öğrenciye şort ve form alındığını vurgulayan Tahmazoğlu, “80 milyar Türk lirası devlet sağlığa paa harcıyor, spora yönlenirirsek sağlığa harcanan bu para azalır. öğrenciye ve gençliğe önem veriyoruz” dedi. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Temel Eğitimden Ortağretime Geçiş Sınavı (TEOG) ve Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS)’de ilk 10’e giren başarılı öğrencileri belediye olarak yanlarında ebeveynleri olmak şartıyla geziye göndereceklerini bildirdi. HABER MERKEZİ