İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü aracılığıyla davet edilen okul birincilerine Şahinbey Konferans Salonu'nda düzenlenen törenle bilgisayarları teslim edildi. Vali Ali Yerlikaya, törende yaptığı konuşmada, Şahinbey ilçesinin nüfusununSuriyeli sığınmacılarla birlikte bir milyonu bulduğunu söyledi.

GÜZEL İMKANLAR SUNULUYOR

İlçenin bu özelliğiyle birçok ilden daha büyük olduğunu vurgulayan Yerlikaya, "Şahinbey Belediyesi, öğrencilere çok güzel imkanlar sunuyor. Bisiklet, oyuncak dağıtıyoruz. Öğrencileri mutlu etmek için elimizden geleni yapıyoruz." dedi.

GÜNDEMİMİZ EĞİTİM

Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ise öğrencilerin kendilerinin en önemli değerleri olduğuna değindi.

Bu öğrencilerin gelecekte Gaziantep'i şekillendireceğine işaret eden Tahmazoğlu, "En önemli gündemimizi eğitim oluşturuyor. Öğrencilerimizi teşvik etmek amacıyla 155 okul birincisine diz üstü bilgisayar hediye ettik. Başarılı öğrencilerimize her türlü konuda yardımımız sürecek." diye konuştu. Öğrencilerden Ayşe Yılmaz ise kendisine bu imkanı sunan belediye yetkililerine teşekkür etti. Törene, AK Parti Gaziantep milletvekilleri Nejat Koçer ve Ahmet Uzer ile öğrenciler ve velileri katıldı.