Hafta sonunda kongresini gerçekleştirecek olan Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübünün kongresi çoğunluk sağlanamadığı için 31 Mayıs 2014 Cumartesi tarihine ertelendi.Şahinbey Belediyespor Tesisleri içerisinde yer alan kulüp binasında yapılması gereken kongreye bir tek üyenin dahi gelmemesi dikkat çekti.Bu sezon erkekler voleybol birinci ligine yükselen mavi – beyazlı kulüpte yine süper lige yükselen ampute takımının yeni sezon öncesi durumlarının netlik kazanması merak konusu oldu. En önemli sorunların başında ise BAL liginden düşen futbol takımının geleceği konusunda ki soru işaretlerinin giderileceği kongrenin ertelenmesi spor kamuoyunun bir hafta daha meraklı bekleyişine neden olacak.

AKİBETLER BELİRSİZ

Şahinbey Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübünde faaliyet gösteren bütün branşların akıbetinin ne olacağı belirsizliğini koruyor.Özellikle Erkek Voleybol, Ampute ve Futbol branşlarında yeni dönemde neler yapılacağı, kimlerle hangi koşullarda yola devam edileceği yönünde somut bir gelişmenin olmadığı kulüpte büyük sessizlik hâkim.Mavi – beyazlı temsilcimizde hiçbir yetkilinin ağzını bıçak açmazken, her şeyin önümüzde ki Cumartesi günü yapılacak olan kongrede netlik kazanacağın bilgisi verildi.

DEMİRBAŞ’IN YERİNE GÜZEL

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübünde başarılı bir dönem geçiren kulüp başkanı Mehmet Demirbaş, yapılacak olan kongrede aday olmayacak. Demirbaş’ın yerine bir dönem Şehitkamil Belediyespor kulüp başkanlığı yapan Cuma Güzel aday olacak.

MUHARREM TÜRKOĞLU