Hayırlı olsun temennisinde bulunan  Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey'in bünyesinde barındırdığı Suriyeli Nüfusu ile birlikte Türkiye'nin en kalabalık nüfuslu ilçesi olduğunu söyledi. Tahmazoğlu, "Şahinbey İlçemiz 71 ilden daha kalabalık bir nüfusa sahip" dedi.

Yapılan meclis toplantısında meclis başkanvekilleri, encümen üyeleri ve ihtisas Komisyon Üyeleri Seçimleri yapıldı. Meclis üyelerinin tamamının katıldığı meclis toplantısında CHP 11, Yeniden Refah Partisi 2, MHP 4,  AK Parti ise 28 meclis üyesi ile temsil ediliyor. Şahinbey Belediye Meclisi Nisan Birinci Birleşim Toplantısında Meclis Başkanvekili ve Katip Üye Seçimleri yapıldı. Şahinbey Belediye Meclis Başkan vekilliklerine Cuma Güzel ve Sait Şahin seçildi.

ENCÜMER SEÇİMLERİ YAPILDI 

Şahinbey Belediye Meclis Toplantısında Encümen Üyeliği Seçimleri tamamlandı. Belediye Meclisinde yapılan seçimde Encümen Üyeliklerine Bedia Darıcılar, Hacı Mehmet Bozgeyik, Mehmet Yusuf Aslan seçildi.

KOMİSYONLARDA ÜYE SAYISI 5’E YÜKSELDİ…

Şahinbey Belediyesi’nde İhtisas Komisyonlarına Seçim yapıldı. Seçim öncesi konuşan Tahmazoğlu, komisyon üye sayısının 5 kişiden oluşmasından yana olduklarını söyledi. Tahmazoğlu’nun açıklamasının ardından seçimlere geçildi. 

CHP’NİN KOMİSYON ÜYELERİ BELLİ OLDU

CHP’den Hasan Şencan Tarife Komisyonu, Mahmut Öztürk İmar ve Bayındırlık, Mahmut Demirel Plan ve Bütçe, Ali Yıldırım Eğitim, Gençlik ve Spor, Hüseyin Buğur Dış İlişkiler, Nurgül Doğan Çevre ve Temizlik ve Ali Gemo Şimşek Kırsal Kalkınma komisyonlarına seçildi.

YENİDEN REFAH’TAN İKİ ÜYE KOMİSYONLARDA

Şahinbey Belediye Meclisine ilk kez giren Yeniden Refah Partisi’nden Mecit Şahan Dış İlişkiler Komisyonuna, İbrahim Halil Dalgacıoğlu ise Kırsal Kalkınma Komisyonu üyeliklerine seçildi.

İŞTE YENİ KOMİSYONLAR

Yapılan Seçimlerde İmar ve Bayındırlık Komisyonu Üyeliklerine; Cuma Güzel, Uğur Şahan, Zehra Ünal, Murat Arslan, Mahmut Öztürk. 

Plan ve Bütçe Komisyonu Üyeliğine, Sait Şahin, Şükran Yılmaz, Fatih Tanıröver, Mahmut Kaplan, Mahmut Demirel. 

Tarife Komisyonu Üyeliklerine Mustafa Darıcıoğlu, Abdulkadir Sökücü, Mustafa Kemal Töremişoğlu, Abdullah Şaşuşağı, Hasan Şencan. 

Eğitim, Gençlik ve Spor Komisyonuna Muhammed Rıdvan Bekiroğlu, Cuma Kaymakçı, Furkan Özdemir, Cemil Yalçın, Ali Yıldırım. 

Çevre ve Temizlik Komisyonu Üyeliklerine Mehmet Ayhan Gürbüz, Mustafa Tahir Özkara, Çetin Okuyucu, Gamze Gül Günsoy,  Nurgül Doğan. 

Dış İlişkiler Komisyonu Üyeliklerine Mehmet Akıncıoğlu, Ömer Faruk Eryılmaz, Arif Görgün, Mecit Şahan, Hüseyin Buğur.

Fatma Şahin yardımcılarını belirledi Fatma Şahin yardımcılarını belirledi

Kırsal Kalkınma Komisyonu Üyeliğine Müslüm Yüksel, Şevki Özkaya, Müslüm Erdoğan, İbrahim Halil Dalgacıoğlu, Ali Gemo Şimşek seçildi.