Bu sezon ilk defa mücadele edeceği Acıbadem Erkekler birinci voleybol liginde iyi bir ekip oluşturmayı düşünen Şahinbey Belediyespor ‘da transfer görüşmeleri sürüyor. Bu zamana kadar kadrosuna kattığı güçlü oyuncularla ligin iddialı ekipleri olma yolunda mesaj veren mavi – beyazlı ekip, daha da iyi olmanın çalışmasını sürdürüyor.

ÜST SIRALARI ZORLAYACAĞIZ

Acıbadem Erkek Voleybol Liginin oldukça güçlü ekiplerden kurulu olduğunu aktaran Şahinbey Belediyespor kulüp başkanı Cuma Güzel, “Yeni sezonda üst sıraları zorlayan takımlardan biri de biz olacağız. İlk defa mücadele edeceğimiz birinci ligde elbette ki farklı bir heyecan yaşıyoruz. Bu heyecanımızın üzerimizde ki sorumluluğumuzu arttırdığının farkındayız. Gazianteplilerin bizlerden başarı beklediğini biliyoruz” dedi.

MİSAFİR DEĞİLİZ

Geçmiş sezonlara bakıldığında bu sene de ligin çetin ceviz geçeceğini işaret eden Güzel, “Ligin yeni temsilcisi olmamız işimizi zorlaştırıyor ancak bu günlere kolay gelmedik. Bu bilinçle başlattığımız transfer çalışmalarında önemli isimleri kadromuza kattık. Halen bazı isimlerle de görüşüyoruz. Çünkü bu ligde misafir olmaya gelmedik. İnşallah yeni sezonda zirvenin takipçileri arasında olmak istiyoruz” şeklinde konuştu.