Şahinbey Belediye Gençlik ve spor kulübü Onursal Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve yeni seçilen Yönetim Kurulu Üyeleri gerçekleştirilen toplantı ile görev dağılımını yaptı.

31 Mayıs 2014 tarihinde yapılan olağanüstü kongre ile başkan ve yeni yönetim kurlu üyelerini seçen Şahinbey Belediye Gençlik ve spor kulübü, kongrenin hemen ardından görev dağılımını yaparak kulübü başarıya taşımak için düğmeye bastı. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun onursal başkan olduğu Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı olarak Cuma Güzel, Hukuk İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Hakan Kurt, Tesislerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ali Aytek ve Voleybol Şube Sorumlusu Başkan Yardımcısı Ahmet Selim Ener belirlendi.

Voleybol Şube ve Ulaşımdan Sorumlu Tahir Kadooğlu’nun olduğu görevlendirmede, Voleybol Şube ve Üniversite Alt Yapı Sorumlusu Abdullah Acar, Voleybol Şube ve Basın Sorumlusu İbrahim Kara, Voleybol Şube, Temsil ve Ağırlama Sorumlusu Mehmet Teymur ve Voleybol Şube ve Sağlık İşleri Sorumlusu Mehmet Yavuz Çapan oldu.

Ampute Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Yücel ve Masa Tenisi ve Atletizm Şube Sorumlusu Ercüment Eruslu’nun olduğu görevlendirmede, Bilek Güreşi Şube Sorumlusu Abdullah Çakmak, Güreş Şube Sorumlusu Mustafa Bostan, Basketbol Şube ve Dış İlişkiler Sorumlusu Adnan Ünverdi, Basketbol Şube Sorumlusu Uğur Şİrece ve Kemal Durur, Mali İşler Sorumlusu Ahmet Özbal, Satranç Şube Sorumlusu Mehmet Kozanoğlu, Karete ve Tekvando Şube Sorumlusu Sedat Akyazıcı ve Halkoyunları ve Bisiklet Şube Sorumlusu Mehmet Ali Gözükara oldu.