Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan Adil Özberk Hocanın isminin verildiği sosyal tesis ve park düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından açılış konuşması yapan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Vefatının 10. yılında rahmet ve hasretle andığımız Adil Özberk hocamızın ismini verdiğimiz sosyal tesis ve parkımızın açılışını yapıyoruz. Adil Özberk hocamızın isminin yaşatılacağı 4 katlı sosyal tesisimizde bay ve bayan spor salonları, çok amaçlı salon, Kuran kursu, kreş, çocuk oyun salonu, bay ve bayan taziye evi bulunmaktadır. Adil Hocamızın yokluğunu arıyoruz. Adil Özberk Sosyal Tesisi ve parkımızın bölgemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

Karataş Mahallesinde hizmete sunulan Adil Özberk Sosyal Tesis ve Park’ının açılışına Gaziantep Vali Vekili Mustafa Can Arslan, Vali Yardımcısı Bestami Beyazıt Alkan, AK Parti Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu, AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, İl Müftüsü Ahmet Polat, SANKO Holding Yönetim Kurulu ve GSO Meclis Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıpoğlu, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Filiz Üzücü, AK Parti Şahinbey İlçe Kadın Kolları Başkanı Latife Havuçcuoğlu ve Şehitkamil Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç, Türkiye Sakatlar Derneği Gaziantep Şube Başkanı Hulisi Kalender, Belediye Meclis Üyeleri, Vakıf ve Dernek başkanları ile vatandaşlar katıldı.

HEDEF, ŞEHRİ MADDEN VE MANEN İLERİ TAŞIMAK

Açılış Töreninde konuşan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Vefatının 10. yılında rahmet ve hasretle andığımız Adil Özberk hocamızın ismini verdiğimiz sosyal tesis ve parkımızın açılışını yapıyoruz. Adil Özberk hocamızın isminin yaşatılacağı 4 katlı sosyal tesisimizde bay ve bayan spor salonları, çok amaçlı salon, Kuran kursu, kreş, çocuk oyun salonu, bay ve bayan taziye evi bulunmaktadır. Adil Hocamızın yokluğunu arıyoruz. Hayatını İslama feda etmiş, manevi hayatın yükselmesinde Gaziantep’e çok büyük hizmetlere vesile olmuştur. Rabbim onun yolunda ve hizmetlerini devam ettirmeyi nasip eylesin. Şahinbey ilçemiz manevi anlamda geri kalmıştı. Göreve geldiğimizde 35 adet kuran kursumuz vardı. Şuanda bu sayı 62’ye çıktı. Hedefimiz bu sayıyı daha da arttırmak, şehrimizi hem maddi anlamda hem de manevi anlamda ileri noktaya taşımaktır. Bu anlamda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Adil Özberk Sosyal Tesisi ve parkımızın bölgemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerinde bulundu

TAHMAZOĞLU BİRBİRİNDEN ÖZEL PROJELERE İMZA ATTI

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun yapmış olduğu başarılı çalışmalardan övgüyle bahseden AK Parti Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu da “Başkanımız görev süresinde birbirinden özel projelere imza attı. Kendisini bu başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Ankara’da 3 Gaziantep’te 4 gün kalıyoruz. Gaziantep’e her gelişimizde bir sevinçle geliyoruz, çünkü mutlaka bir hizmetin açılış töreni yapıyoruz. Başkanımızın yapmış olduğu çalışmalar Ankara’da konuşuluyor. Bugün Başkanımızın yapmış olduğu kentsel dönüşüm çalışması Türkiye’ye model olmuş bir çalışma bu da bizleri mutlu ediyor. Ben yapılan tüm çalışmalardan dolayı kendisini ve ekibi tebrik ediyorum. Adil Özberk hocamızı rahmetle anıyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından İl Müftüsü Ahmet Polat’ın dua okumasıyla açılışı yapılan Adil Özberk Sosyal Tesisi protokol üyeleri tarafından gezildi.