20 kulüpten 150 sporcunun katıldığı Minikler Tekvando il seçmelerine katılan Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü tekvandocuları 5 madalya aldı.

16-17 Ağustos 2014 tarihlerinde Gaziantep Kamil Ocak Spor Salonunda yapılan Minikler Tekvando il seçmelerinde 1 birincilik, 1 ikincilik ve 3 üçüncülük alan Şahinbey Belediye sporlu tekvandocular, 7-10 Eylül 2014 tarihinde Konya’da yapılacak olan Minikler Türkiye Tekvando Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

GURUR VERDİ

Şahinbey Belediye Gençlik ve spor kulübü antrenörü M.Fatih Bidar yaptığı açıklamada: “Minikler il seçmesinde sporcumuz Kazım Köse birinci, Enes Güneş ikinci, Saadet Nur Karaca, Harun Tuncer ve İbrahim Halil Kalkan üçüncü olmuştur. Sporcularımızın bu başarısı bizlere büyük gurur verdi. Bizlere her zaman destek veren Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ediyorum. “dedi.

HEPSİNİ KUTLUYORUN

Şahinbey Belediye Gençlik ve spor kulübü Başkanı Cuma Güzel ise, “Minikler il seçmesinde elde ettikleri dereceden dolayı Antrenör ve sporcularımızı kutluyorum. Şahinbey Belediye Spor olarak biz sadece Voleybol, Ampute Futbol, Halk oyunları ve Güreş kulübü değiliz. Bünyemizde 13 branşta sporcularımız bulunmaktadır. Bu sayımıza yenilerini katmak için çalışıyoruz. Seçmelerde madalya kazanan sporcularımıza 07-10 Eylül 2014 tarihinde Konya’da yapılacak olan Minikler Türkiye Tekvando Şampiyonasında başarılarının devamını diliyorum. ”dedi.