Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Halk Oyunları İl Temsilciliği tarafından düzenlenen "Minikler-Yıldızlar-Gençler-Büyükler İl Birinciliği" müsabakasına katılan Şahinbey Belediye Gençlik Spor Kulübü Halkoyunları ekibi gençler kategorisinde il şampiyonu oldu. Şahinbey Spor Salonunda yapılan halkoyunları il müsabakasını Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediye Başkan Yardımcısı Birol Ülger, Şahinbey Belediye Gençlik Spor Kulübü Başkanı Mehmet Demirbaş ve taraftarlar izledi.

ÖDÜLÜ GÖRENOĞLU ALDI

En yakın rakibine 4 puan fark atarak il birincisi olan Şahinbey Belediyesi halkoyunları ekibinin ödülünü, halk oyunları ekibi adına ekibi hazırlayan halk oyunları hocası Emre Görenoğlu, Gaziantep Üniversitesi Türk Halk müziği Devlet Konservatuarı Türk Halk oyunları Bölüm Başkanı Yılmaz Kılınç'ın elinden aldı.

DEMİRBAŞ; HİÇBİR BAŞARI TERSADÜF DEĞİL”
Şahinbey Belediye Gençlik Spor Kulüp Başkanı Mehmet Demirbaş, yaptığı açıklamada; "Bir yıl boyunca bu müsabakaya hazırlanan takımımız hiçbir başarının tesadüf olmadığını kanıtlamıştır. Bizi bu başarıyla gururlandırarak mutlu eden, başta takım Antrenörümüz Emre Görenoğlu olmak üzere şampiyon sporculara ve kıymetli ailelerini kutluyorum. Hatay'da yapılacak olan grup müsabakasında bölge birinci olarak bizi Türkiye şampiyonasında temsil etmesi dileklerimle başarılarının devamını diliyor, Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'na bize sağlamış olduğu imkan ve desteklerden dolayı teşekkür ediyorum."dedi.